Urmărește-ne în Social Media

Steve Aoki & MORTEN - Kids

Steve Aoki a lansat videoclipul noului single ”Kids”, înregistrat în colaborare cu MORTEN. Vizualul este regizat de Yarvo.

Kids” este cel de-al 4-lea și ultimul capitol al poveștii relatate de Steve Aoki prin noul EP ”4OKI”. Melodia este înregistrată în colaborare cu producătorul și DJ-ul olandez Morten Breum. ”Kids” este prezentat publicului împreună cu un videoclip alb-negru.

EP-ul ”4OKI” conține 4 piese. În fiecare vineri din luna iulie a fost lansată o nouă melodie de pe acest material, toate piesele fiind facompaniate de câte un videoclip regizat de David Yarovesky. Personajele din cele 4 clipuri sunt interpretate de Shaun Ross, Brian Smith, Bejean Horowitz și Madeleyn.

Steve Aoki a devenit cunoscut la nivel mondial în 2007, primind numeroase premii, culminând cu Billboard Awards în 2008. A lansat până în acest moment trei albume, toate cu reacții pozitive din partea publicului, dar și a celor din mass-media. Pe lângă activitatea de muzician, Steve a cochetat și cu cinematografia, având câteva roluri în diverse producții precum „Arrow” și „Robot Chicken” (seriale de televiziune) și în documentarul „The Distortion Of Time”.

Steve Aoki va susține anul acesta primul concert în România. Evenimentul va avea loc pe 15 august, în Piața Constituției.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 15 august 2016

Steve Aoki

Loc
Piața Constituției
PUBLICITATE
Comentarii
CLOSE
CLOSE