Urmărește-ne în Social Media

Steve Aoki & Monsta X - Play It Cool

Formaţiile K-pop fac senzaţie pe plan global, iar intrarea lor în EDM era doar o chestiune de timp. Steve Aoki navighează în cadrul acestui curent prin colaborarea cu Monsta X pe piesa "Play It Cool". Noul track a primit un videoclip tipic k-pop, pe care îl puteţi viziona în articol.

Steve Aoki a luat prezenţa carismatică a băieţilor de la Monsta X şi vocile lor pure, amestecându-le cu o doză sănătoasă de muzică de prezentare de modă a anilor '90. "Play It Cool" este o piesă atemporală, care ar fi fost la fel de cool la început de ani 2000, la mijloc de ani '90, în 2010 sau 2019. Aoki nu este la prima colaborare K-pop, înregistrând piesa "Waste It On Me" cu BTS.

DJ-ul a mai colaborat cu BTS, alegând să le remixeze piesa "MIC Drop" anul trecut. Noul single este de fapt versiunea în engleză a hitului Monsta X "Play It Cool". Combină electropop-ul cu muzica distractivă de boy band într-un mod energizant. Steve a declarat următoarele despre grupul coreean:

Monsta X este un grup puternic, care ridică ştacheta foarte sus. Vocile lor îţi rămân în minte cu mult după ce piesa s-a terminat şi peste acest track ei au cântat atât de profund, încât tot ce a trebuit să facem este să ne concentrăm pe povestea pe care o doream spusă.

Cred sincer că în lumea de azi am redefinit felul în care arată relaţiile şi dragostea, deci cred că melodia este una la care se vor putea raporta multe persoane.

Monsta X şi-a declarat încântarea de a colabora cu Steve Aoki astfel:

Este o onoare deosebită să lucrăm cu Steve Aoki. Este un artist şi producător uimitor. Adorăm atât de mult felul în care "Play It Cool" a ieşit încât am inclus piesa pe albumul nostru recent, "Take.2.We Are Here". Această colaborare este un dar de la noi pentru al nostru "monbebe", care are mereu grijă de noi şi e mereu cool. Vă mulţumim!

Aoki a compus şi produs noua melodie alături de rapperul Monsta X I.M. Între timp DJ-ul a lansat o serie de benzi desenate "Neon Future", asociate ultimului său album, dar şi un podcast numit "Aoki 'N Air". Muzicianul nu se opreşte aici, urmând să lanseze o carte de memorii pe 3 septembrie, sub numele de "BLUE: The Color of Noise".

Artistul este aşteptat să mixeze la Neversea 2019, unde vor mai urca pe scenă şi Afrojack, Jessie J şi G-Eazy.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri joi, 4 iulie 2019

Neversea 2019

Loc
Neversea Beach
Comentarii