Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Steve Aoki - How Else feat. Rich The Kid & ILoveMakonnen

Steve Aoki dă tonul distractiei împreună cu rapperii Rich the Kid şi ILoveMakonnen, în cel mai recent videoclip lansat - "How Else".

Steve Aoki a colaborat cu rapperii  Rich the Kid şi ILoveMakonnen pentru cel mai recent single "How Else". Piesa vine însotită şi de un videoclip filmat la o petrecere, în care rapperii se distrează printre dansatoarele îmbrăcate sumar.

"Este una dintre piesele mele preferate. Îmi aduce aminte de începuturi, atunci când le ofeream microfonul fanilor, pentru a cânta alături de mine" a declarat Steve Aoki.

În luna mai, Aoki a lansat cel de-al treilea album "Neon Future.II", care include colaborări cu Linkin Park, J.J. Abrams, Rivers Cuomo, Nervo şi Snoop Dogg. Artistul se pregăteşte deja de lansarea celui de-al patrulea material discografic -"Neon Future.III",  pentru sfârşitul acestui an.

STEVE AOKI este un muzician american cu renume în zona electro-house. A devenit cunoscut la nivel mondial în 2007, primind numeroase premii, culminând cu Billboard Awards în 2008. A lansat până în acest moment trei albume, toate cu reacții pozitive din partea publicului, dar și a celor din mass-media. Pe lângă activitatea de muzician, Steve a avut și tangențe cu cinematografia, având câteva roluri în diverse producții precum "Arrow" și "Robot Chicken" (seriale de televiziune) și în documentarul "The Distortion Of Time".

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Steve Aoki
Videoclipuri cu Steve Aoki
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE