Urmărește-ne în Social Media

Steve Aoki feat. Shaun Frank - Dope Girlz

Steve Aoki a lansat videoclipul piesei „Dope Girlz”, continuarea de pe EP-ul „4OKI”. Noul material video este disponibil în articol.

EP-ul ”4OKI” conține 4 piese. În fiecare vineri din luna iulie va fi lansată o nouă melodie de pe acest material, toate piesele urmând a fi acompaniate de câte un videoclip regizat de David Yarovesky.

Dacă primul material video, „ILYSM” a avut-o ca protagonistă pe Mary, în „Dope Girlz”, starul este Lucy. Ea este o divă. Este periculoasă. Face doar ce vrea, când vrea, cu cine vrea. Ea nu este acea persoană care crezi de fapt că este. Lucy este exact ceea ce sugerează cântecul. Personajul este jucat de către vloggerița Bejean Horowitz, cunoscută drept Malibu Dollface.

Steve Aoki a devenit cunoscut la nivel mondial în 2007, primind numeroase premii, culminând cu Billboard Awards în 2008. A lansat până în acest moment trei albume, toate cu reacții pozitive din partea publicului, dar și a celor din mass-media. Pe lângă activitatea de muzician, Steve a cochetat și cu cinematografia, având câteva roluri în diverse producții precum „Arrow” și „Robot Chicken” (seriale de televiziune) și în documentarul „The Distortion Of Time”.

Steve Aoki va susține anul acesta primul concert în România. Evenimentul va avea loc pe 15 august, în Piața Constituției.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte luni, 15 august 2016

Steve Aoki

Loc
Piața Constituției
Comentarii