Urmărește-ne în Social Media

Stereophonics - Song For The Summer

Stereophonics aduce vara în luna octombrie lansând noul videoclip ”Song For The Summer”. Piesa promovată se regăsește pe albumul ”Keep the Village Alive”, lansat în luna septembrie.

Trupa britanică de rock alternativ din Wales Stereophonics a lansat anul acesta un nou album, intitulat ”Keep the Village Alive”. Cel de-al 9-lea disc din cariera formației a fost înregistrat în perioada februarie 2015 - iunie 2015, vestea privind lansarea unui nou material discografic ajungând la urechile publicului abia în luna iulie, atunci când a fost dezvăluit și primul single. Discul a fost coprodus de un vechi prieten și colaborator al trupei, Jim Lowe, înregistrările având loc la ICP Studios din Bruxelles și Stylus Studio din Londra.

Keep the Village Alive” a apărut pe piață în luna septembrie, după o pauză de 2 ani de la discul anterior, ”Graffiti on the Train” (2013). Materialul a debutat pe prima poziție în topul albumelor din UK.

Prima piesă dezvăluită de pe acest material surpriză a fost ”C’est La Vie” și a venit acompaniată de un video în regia lui Kelly Jones. În clip apar actorii Antonia Thomas, Aneurin Barnard și Mathew Aubrey, pentru producție trupa colaborând cu John Conroy (Braveheart (1995), The Bourne Ultimatum (2007)).

Noul single extras de pe disc este ”Song For The Summer”, o piesă compusă de solistul Kelly Jones după o zi la studio în care a ascultat repetitiv o altă melodie. Versurile au fost scrise apoi într-un timp scurt, înregsitrarea piesei durând nu mai mult de 45 de minute.

Comentarii