Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Stereophonics - I Wanna Get Lost With You

Trupa britanică Stereophonics a lansat videoclipul noului single ”I Wanna Get Lost With You”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Keep the Village Alive”, programat pentru lansare în septembrie 2015.

Fanii Stereophonics au motive de bucurie. Trupa britanică de rock alternativ din Wales va lansa anul acesta un nou album intitulat ”Keep the Village Alive”. Anunțul a fost făcut de formație în urmă cu câteva săptămâni, vestea ajungând la urechile publicului fără niciun teaser care să dea de bănuit că se pregătește lansarea unui material discografic.

Keep the Village Alive” va fi lansat pe piață pe 11 septembrie 2015, după o pauză de 2 ani de la discul anterior, ”Graffiti on the Train” (2013). Noul album este coprodus de vechiul prieten și colaborator Jim Lowe, fiind înregistrat la ICP Studios din Bruxelles și Stylus Studio din Londra.

Prima piesă dezvăluită de pe acest material surpriză a fost ”C’est La Vie” și a venit acompaniată de un video în regia lui Kelly Jones. În clip apar actorii Antonia Thomas, Aneurin Barnard și Mathew Aubrey, pentru producție trupa colaborând cu John Conroy (Braveheart (1995), The Bourne Ultimatum (2007)).

Cea de-a doua melodie extrasă de pe discul ”Keep the Village Alive” este ”I Wanna Get Lost With You”.

"[Piesa] este despre eliberare, pe plan personal, dar și din perspectiva unei relațiii - și în final, să fii tu, pur și simplu", spune solistul Stereophonics,  Kelly Jones, cel care a regizat și videoclipul.

Citește mai multe despre Stereophonics
Videoclipuri cu Stereophonics
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE