Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Videoclip oficial: Stereophonics - Before Anyone Knew Our Name

Solistul trupei Stereophonics retrăiește amintiri din perioada de început a trupei. Noul single ”Before Anyone Knew Our Name” este compus de Kelly Jones în memoria toboșarului original al trupei, Stuart Cable, cei doi fiind prieteni încă din copilărie.

”Eu și Stuart am locuit la o distanță de 7 uși toată viață noastră, iar de la vârsta de 12 ani am fost în trupă cu el. Așa că am încercat să fim cineva cu mult timp înainte ca acest lucru să se întâmple, înainte ca lumea să știe cine suntem noi. Așa că e multă istorie acolo, cu mult timp înainte ca trupa să aibă un contract cu o casă de discuri. Oamenii uită asta uneori. E multă istorie acolo, iar oamenii te judecă uneori fără să știe începutul poveștii”, a detaliat Kelly Jones pentru RadioX.

Stuart Cable a fost unul dintre membrii fondatori ai trupei Stereophonics. Acesta a fost toboșarul formației din 1992 până în 2003, când a fost dat afară din trupă. Cable a murit pe 7 iunie 2010, la vârsta de 40 de ani, la momentul decesului fiind în termeni buni cu Kelly Jones. 

Before Anyone Knew Our Name” se regăsește pe albumul ”Scream Above The Sounds”, de pe care au fost extrase și piesele ”Caught By The Wind” și ”All In One Night”. LP-ul marchează 20 de ani de activitate a trupei, melodiile captând acest moment prin sound și mesaj.

”Este un album cu greutate, în sensul că are piese puternice. Îmbină foarte multe stiluri și se simte și o ancorare în contemporan. Sună a ceva ce facem noi, de obicei, dar în al 20-lea an de activitate. Nu știu cum să explic, sunt zece piese pe album și fiecare sună diferit. Suntem entuziasmați să lansăm muzică nouă și să o prezentăm lumii”, a declarat Kelly Jones pentru NME.

Scream Above The Sounds” poate fi precomandat de pe site-ul formației. Albumul va fi lansat oficial pe 3 noiembrie 2017.

Tracklist ”Scream Above The Sounds” (ediția deluxe) - Stereophonics:

 1. Caught By The Wind
 2. Taken A Tumble
 3. What's All The Fuss About?
 4. Geronimo
 5. All In One Night
 6. Chances Are
 7. Before Anyone Knew Our Name
 8. Would You Believe?
 9. Cryin' In Your Beer
 10. Boy On A Bike
 11. Elevators
 12. Never Going Down (Live at RAK Studios)
 13. Drive A Thousand Miles (Graffiti Sessions)
 14. Breaking Dawn (Written for Twilight)
 15. All In One Night (Unplugged)
 16. Caught By The Wind (Unplugged)

Citește mai multe despre Stereophonics
Videoclipuri cu Stereophonics
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE