Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Stema - Ignoranța

Trupa de indie-alternative Stema a lansat videoclipul noului single, „Ignoranța”. Piesa este extrasă de pe albumul „Vicii, talente și patimi”.

“Ignoranța” e prima piesă compusă din tot albumul. Și, de fapt, din toate piesele. Practic e piatra de hotar. După ce am compus-o mi-am dat seama că e ceva deosebit cu piesa asta, așa că m-am dus și am băut niște pahare de fericire. Este o construcție complexă cu multe camere pe care merită să le vizitezi pentru a vedea cum Viciile, Talentele și Patimile pot deveni mici ghiocei care străpung cu încăpățânare zăpada.”, declară solistul trupei, Silviu Sanda.

Stema a luat ființă la sfârșitul anului 2010 și este compusă din Silviu Sandu (voce, chitară), Dan Stoica (chitară, claviaturi, lap steel, voce), Tudor Rotăruș (bas) și Vlad Toma (tobe). Trupa a devenit cunoscută pentru genul muzical abordat, electro-rock, în care sunt încorporate elemente folclorice, românești, țigănești și multe alte stiluri, dar și prin piesele „Fiecare Om”, „Bestial” sau „Outro”, ultima piesă fiind primul single extras de pe albumul „Vicii, talente și patimi”.

Albumul în sine este unul dens, care te poartă într-un joc du-te vino, cu tente psihedelice, de la patimă la protest, de la autoironie până la un social-filozofic dostoievskian. Lansarea acestui material va avea loc într-un concert în Club Control, pe datat de 5 mai 2016. Alături de trupă vor mai cânta Artan (Partizan), Dan Byron (byron) și Narcis Axinte (Harlequin_Jack).

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE