Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Stela Boțan - Cerul e limita

Artista originară din Republica Moldova, Stela Boțan, a lansat noul single, „Cerul e limita”, care este urmat și de un videoclip. Materialul este disponibil în articol.

„Cerul e limita” este o poveste visătoare, o piesă despre declarații de dragoste, clipe romantice și momente petrecute în doi. O poezie vizuală, care surprinde perfect chimia dintre cele două personaje, videoclipul este regizat de către Dan Petcan și a fost filmat pe parcursul unei zile la Cheile Dobrogei și pe plaja Vadu. Piesa este compusă de către Andi Grasu, Adrian Klein, Alex Parker și Florin „XBass” Barbu, iar mixul și masteringul de Mădălin Roșioru.

„Poți simți cu adevărat doar atunci când iubești. Am pus mult suflet și emoții în interpretarea acestei piese compuse de către Andi Grasu și echipa DeMoga Music. Sper să vă placă și să regăsiți în ea cele mai frumoase trăiri!”, declară Stela.

Stela Boțan a participat în 2014 la X Factor Romania și, în același an, a participat la Selecția Națională Eurovision Republica Moldova cu piesa „Save me”. După celebrul concurs, Stela a lansat o piesă alături de Kapushon. Este vorba despre single-ul „Românul despre Cluj”, pentru care cei doi artiști au filmat un videoclip în Cluj. Anul 2015 aduce și colaborarea cu trupa Paralela 47, alături de care a lansat single-ul „Mai sus” și a susținut numeroase concerte.

Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE