Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Stela Boțan - Cerul e limita

Artista originară din Republica Moldova, Stela Boțan, a lansat noul single, „Cerul e limita”, care este urmat și de un videoclip. Materialul este disponibil în articol.

„Cerul e limita” este o poveste visătoare, o piesă despre declarații de dragoste, clipe romantice și momente petrecute în doi. O poezie vizuală, care surprinde perfect chimia dintre cele două personaje, videoclipul este regizat de către Dan Petcan și a fost filmat pe parcursul unei zile la Cheile Dobrogei și pe plaja Vadu. Piesa este compusă de către Andi Grasu, Adrian Klein, Alex Parker și Florin „XBass” Barbu, iar mixul și masteringul de Mădălin Roșioru.

„Poți simți cu adevărat doar atunci când iubești. Am pus mult suflet și emoții în interpretarea acestei piese compuse de către Andi Grasu și echipa DeMoga Music. Sper să vă placă și să regăsiți în ea cele mai frumoase trăiri!”, declară Stela.

Stela Boțan a participat în 2014 la X Factor Romania și, în același an, a participat la Selecția Națională Eurovision Republica Moldova cu piesa „Save me”. După celebrul concurs, Stela a lansat o piesă alături de Kapushon. Este vorba despre single-ul „Românul despre Cluj”, pentru care cei doi artiști au filmat un videoclip în Cluj. Anul 2015 aduce și colaborarea cu trupa Paralela 47, alături de care a lansat single-ul „Mai sus” și a susținut numeroase concerte.

Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE