Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Steff da Campo & Liviu Hodor feat. RAS - Never Look Down

Steff Da Campo și Liviu Hodor lansează alături de RAS single-ul și clipul “Never look down”. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.
Urmărește-ne pe

Piesa este compusă de către cei trei artiști, iar videoclipul este regizat de Andrei Stan. RAS, vocea hitului “The Nights” (Avicii), se regăsește și pe cel mai recent single semnat Steff da Campo și Liviu Hodor.

“Scena muzicii electronice este în continuă creștere worldwide, iar numeroasele festivaluri de care are parte și România, certifică treaba asta. Sunt norocos că am avut ocazia să lucrez cu Steff, unul dintre cei mai țări DJ și producători din Olanda. Sunt și mai bucuros că RAS a acceptat să fie vocea piesei. Omul asta a lucrat cu Avicii, Steve Aoki sau Diplo!”, declară Liviu Hodor.

Steff da Campo, unul dintre cei mai populari DJ de EDM și producători din Olanda, a lansat recent alături de Lucky Charmes piesa și clipul “Come again”, iar în urmă cu 2 luni, a colaborat cu Julien Jordan pentru “Night Of The Crowd”. Anul trecut, artistul a adunat peste un milion de vizualizări pe YouTube cu “Alright” și mai mult de 200.000 de stream-uri pe Spotify.

„RAS avea succes cu «The Nights» și m-a întrebat dacă vreau să cântăm împreună în Castelul lui Dracula. Din acel moment am început să iubesc țara asta, iar anul acesta când am mixat la Untold, a fost punctul culminant al carierei mele. Acolo l-am cunoscut pe Liviu Hodor, am început să vorbim despre muzică și s-a legat totul. Cel mai cool lucru atunci când colaborezi, este că vei auzi elemente diferite din țări diferite. Sper că o să va placă «Never look down»!”, adaugă Steff da Campo.

În 2009, Liviu Hodor lansează alături de Tara primul single din carieră, “Happy For You”, dar și primul hit. Urmează apoi “Still the same” (alături de Sunrise Inc), o piesă de succes care a cucerit atât topurile din țară, cât și cele internaționale. Anul trecut, Liviu a lansat “Lost without you”, o colaborare cu Afgo și Jack Hawitt, iar vara asta, artistul a mixat pe scena Untold și Neversea.

Citește mai multe despre Liviu HodorRASSteff da Campo
Videoclipuri cu Liviu HodorRASSteff da Campo
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE