Urmărește-ne în Social Media

Ștefania - Veneno

Pentru zilele toride, Ştefania declanşează obsesia petrecerilor de pe plajă, din cluburi, de pe străzi, cu noul single – „Veneno”. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

Ca şi în cazul pieselor lansate anterior, Ştefania a lucrat cu Speak pe partea de compoziţie, iar alături de el au fost, de această dată, Carlito, Marius Pop şi Alex Ghinea.

Videoclipul este regizat de către Kobzzon şi a fost filmat în Bucureşti. După cum declara Ştefania odată cu lansarea videoclipului piesei „Solo un momento” şi de această dată, artista s-a ţinut de cuvânt şi a îmbinat în noul videoclip, muzica şi dansul.

“Ma simt extraordinar că pot face muzică și că o pot completa cu dans. Dansul este prima mea dragoste, iar acesta este principalul motiv pentru care, în orice material muzical pe care îl voi lansa, dansul va fi prezent”, a declarat Ştefania.

Ştefania s-a lansat în industria muzicală cu un cover la piesa “Nentori”, a Arilenei Ara, care a depăşit 1,5 milioane de vizualizări pe YouTube, într-un timp foarte scurt. În cele din urmă, managementul Arilenei Ara a uploadat pe canalul oficial al artistei coverul realizat de Ştefania.

Primul single al Ştefaniei, „Drinking About You”, a apărut în septembrie 2017. De atunci şi până în prezent, Ştefania a fost prezentă atât în mediul online, cât şi offline cu activităţi muzicale şi nu numai. Tot în toamna anului 2017, Ştefania i se alătură lui Speak, pe piesa “Timpul”, piesa care a strâns aproape 3 milioane de vizualizări pe YouTube. În plus, Ştefania uploadează periodic vlog-uri pe canalul ei de YouTube.

Comentarii