Urmărește-ne în Social Media

Steel Panther & Stone Sour - Wasted Too Much Time (NSFW)

Dacă e vreo trupă care ţine steagul sus pentru glam rock, atunci aceea e cu siguranţă Steel Panther. Muzicienii fac asta din 1997, dar într-un stil comic şi ironic, care a ajuns să fie numit "comedic glam". Recent au lansat un nou videoclip NSFW, pentru piesa "Wasted too Much Time", cooptându-i şi pe cei de la Stone Sour cumva în proiect.

Piesa "Wasted Too Much Time" este un imn rock clasic, care ar fi ca acasă în anii '80. Steel Panther ridiculizează tot ce au însemnat Aerosmith, Bon Jovi sau Motley Crue pentru muzica de acum 3 decenii. O fac printr-un videoclip generico-ironic, plin de groupies care sar pe muzicieni, se dezbracă la prima comandă şi se sărută între ele. Rockstarul principal se confruntă cu soţia geloasă şi cheamă în ajutor un agent de poliţie violent.

Cu supradoză de eşarfe şi bandane, muzicienii evocă moda anilor 80. Haine decupate, păr ridicat în chică şi toate trăznaile epocii glam sunt concentrate în această creaţie vizuală. Riffurile clasice şi solourile sună excelent pentru iubitorii rockului din vremea de aur Bon Jovi, aceea când mărimea coafurii era mai importantă decât prestaţia scenică.

Această melodie este extrasă de pe albumul "Lower The Bar" şi de regia clipului s-a ocupat toboşarul Stix Zadinia. Membri ai trupei Stone Sour îşi fac apariţia în clip, cântând la o petrecere de casă nouă. Solistul Stone Sour şi Slipknot, Corey Taylor e aproape de nerecunoscut în noua sa identitate, cu machiaj, perucă sau bandană şi cu atitudine de glam rocker care i-ar face invidioşi şi pe cei de la Def Leppard.

Colaborarea dintre Stone Sour şi Steel Panther nu este o coincidenţă, deoarece cele două trupe vor avea un turneu comun, care debutează pe 24 septembrie. Grupurile vor fi co-headlineri în Omaha, Kansas City, New York şi Tulsa, până în octombrie.

Comentarii

Concerte & turnee

Steel Panther, Alestorm, Kamelot, Moonspell, Ne Obliviscaris, Infected Rain au fost confirmate la Metalhead Meeting 2024

Lineup-ul festivalului Metalhead Meeting 2024 a fost completat cu mai multe formații, printre care Steel Panther, Alestorm, Kamelot, Moonspell, Ne Obliviscaris și Infected Rain. Mai mult, au fost puse în vânzare și biletele de o zi. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Trupe noi confirmate la Metalhead Meeting 2024
Trupe noi confirmate la Metalhead Meeting 2024 │ FOTO: Metalhead www.facebook.com

Trupele Steel Panther (US), Alestorm (UK), Kamelot (US), Moonspell (PT), Ne Obliviscaris (AU) și Infected Rain (MD) completează lineup-ul festivalul Metalhead Meeting. Evenimentul va avea loc între 17 și 20 iulie la Romexpo, în Pavilionul Central.

Programul definitiv al primei zi de festival - 17 iulie

Odată cu anunțul noilor trupe, programul scenei mari din prima zi (17 iulie) este gata. Pe aceasta vor urca: Judas Priest (cu un show de 90 de minute), Steel Panther, Alestorm și Ne Obliviscaris.

De asemenea, biletele pentru această zi sunt deja în vânzare, la prețul de 279 lei (+ taxe). Sunt disponibile doar 1000 de bilete la acest preț, iar după epuizarea acestora se vor pune în vânzare alte 1000 de tichete, la prețul de 350 lei (+ taxe).

Organizatorii vor finaliza în curând și programul celorlalte zile și vor pune la dispoziția participanților bilete de o zi și pentru acestea.

Camping Metalhead Meeting 2024

Organizatorii pregătesc un camping la Metalhead Meeting 2024. Acesta costă 149 de lei (+ taxe) de persoană, pentru cele 4 zile de festival. Zona de camping se află fix lângă cupola Romexpo și are o capacitate de doar 1.000 de persoane. Facilitățile incluse sunt dușuri, toalete, food court și zona de bar cu prețuri de camping (nu de festival), pază, acces controlat, curent electric. Campingul se deschide pe 17 iulie la prânz și se închide pe 21 iulie, tot la prânz. Fix lângă camping este și parcarea B unde festivalierii își pot lăsa mașinile contra cost. Organizatorii nu oferă și corturi, participanții trebuie să vină de acasă cu ele.

Mai multe detalii despre Metalhead Meeting 2024

Anul acesta festivalul oferă o singură categorie de bilete și o zonă VIP la etaj (inel 1) cu facilități extra.

Tot din 2024, concertele vor ține în anumite zile până la miezul nopții, asta înseamnă mai mulți artiști și setlisturi mai lungi, dar și o rockotecă după concerte. În exteriorul Pavilionului va exista și o zonă de merch, o zonă de mese cu un food court generos, dar și alte activități.

Prețuri bilete Metalhead Meeting 2024

  • Biletele se găsesc online, la prețuri cuprinse între 279 lei (+taxe) și 966 lei (+ taxe). Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare