Urmărește-ne în Social Media

Steel Panther & Stone Sour - Wasted Too Much Time (NSFW)

Dacă e vreo trupă care ţine steagul sus pentru glam rock, atunci aceea e cu siguranţă Steel Panther. Muzicienii fac asta din 1997, dar într-un stil comic şi ironic, care a ajuns să fie numit "comedic glam". Recent au lansat un nou videoclip NSFW, pentru piesa "Wasted too Much Time", cooptându-i şi pe cei de la Stone Sour cumva în proiect.

Piesa "Wasted Too Much Time" este un imn rock clasic, care ar fi ca acasă în anii '80. Steel Panther ridiculizează tot ce au însemnat Aerosmith, Bon Jovi sau Motley Crue pentru muzica de acum 3 decenii. O fac printr-un videoclip generico-ironic, plin de groupies care sar pe muzicieni, se dezbracă la prima comandă şi se sărută între ele. Rockstarul principal se confruntă cu soţia geloasă şi cheamă în ajutor un agent de poliţie violent.

Cu supradoză de eşarfe şi bandane, muzicienii evocă moda anilor 80. Haine decupate, păr ridicat în chică şi toate trăznaile epocii glam sunt concentrate în această creaţie vizuală. Riffurile clasice şi solourile sună excelent pentru iubitorii rockului din vremea de aur Bon Jovi, aceea când mărimea coafurii era mai importantă decât prestaţia scenică.

Această melodie este extrasă de pe albumul "Lower The Bar" şi de regia clipului s-a ocupat toboşarul Stix Zadinia. Membri ai trupei Stone Sour îşi fac apariţia în clip, cântând la o petrecere de casă nouă. Solistul Stone Sour şi Slipknot, Corey Taylor e aproape de nerecunoscut în noua sa identitate, cu machiaj, perucă sau bandană şi cu atitudine de glam rocker care i-ar face invidioşi şi pe cei de la Def Leppard.

Colaborarea dintre Stone Sour şi Steel Panther nu este o coincidenţă, deoarece cele două trupe vor avea un turneu comun, care debutează pe 24 septembrie. Grupurile vor fi co-headlineri în Omaha, Kansas City, New York şi Tulsa, până în octombrie.

PUBLICITATE
Comentarii