Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney Houston în videoclipul ”I Will Always Love You”Un videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac Ewan McGregor cântând ”Endlessly”Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile

Videoclip oficial: Static-X - Dead Souls

Static-X a lansat un nou single şi videoclip, "Dead Souls", poate cea mai interesantă piesă de pe noul său album. Pe track auzim atât vocea solistului Wayne Static, care a încetat din viaţă, cât şi a legendarului Al Jourgensen de la Ministry. Vă invităm să vizionaţi noul clip în articol.

"Dead Souls" este cel mai nou single de pe albumul "Project Regeneration Vol. 1", lansat de Static-X pe 10 iulie. Este primul din două volume de piese realizate de trupă folosind vocea solistului Wayne Static, care a murit pe 1 noiembrie 2014, din cauza unei supradoze. Piesa are un aer melancolic şi nu accelerează precum hiturile trupei ce ajungeau în jocurile "Need for Speed". Se angrenează într-un rock alternativ sacadat ce duce cu gândul la A Perfect Circle sau la balada "So" de la Static-X.

Videoclipul este plin de figuri întunecate cu mantii negre sau roşii, unghii lungi şi personaje diabolice. Globuri de cristal, şerpi veninoşi şi capete de schelet alcătuiesc un ritual sumbru la marginea unei păduri. Figuri legate la ochi compun descântece şi se ascund de ochii curioşilor în marile oraşe. Un bărbat în cămaşă este prins şi i se pune un glob uriaş disco pe cap. La final de clip apare figura lui Wayne Static în flăcările ritualice, iar bărbatul pare gata de sacrificiu.

Wayne declarase la un moment dat într-un interviu că "a fost un vis împlinit să colaboreze cu Al Jourgensen de la Ministry la o piesă". Acea melodie nu a mai fost totuşi lansată şi a fost exclusă de pe albumele trupei până în 2020. Ceilalţi membri ai grupului au luat legătura cu Al şi i-au cerut permisiunea de a lansa acest track postum, care să continue moştenirea Static-X. "Project Regeneration Vol. 1" are 12 piese şi include vocea lui Wayne Static rămasă din sesiunile de înregistrare ale albumului de debut "Wisconsin Death Trip" din 1999.

S-au reunit basistul Tony Campos, toboşarul Ken Jay şi chitaristul Koichi Fukuda, iar ambele volume au fost finalizate de către producătorul Ulrich Wild, care a mai colaborat pe multiple albume cu Static-X. În 2019 Static-X a avut un turneu global aniversar, ce sarbătorea 20 de ani de la albumul "Wisconsin Death Trip". Era şi un tribut pentru Wayne, înlocuit de un solist misterios numit Xer0, cu un costum ce arată ca o variantă zombie a fostului vocalist.

Zvonurile afirmă că ar fi liderul trupei DOPE, Edsel Dope în spatele costumaţiei.

Citește mai multe despre Static-X
Videoclipuri cu Static-X
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE