Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Videoclip oficial: Stargate - Waterfall feat. Pink, Sia

La mai bine de o săptămână după ce au lansat o piesă în colaborare, Sia şi Pink prezintă clipul acestei melodii. E vorba despre "Waterfall", o colaborare cu duo-ul de DJ norvegieni Stargate. În clasica tradiţie Sia, acest video include numere de dans complexe, a la Cirque du Soleil.

"Waterfall" este regizat de către Malia James, care a lucrat şi cu Black Rebel Motorcycle Club, cu Halsey sau Troye Sivan. Videoclipul debutează cu două dansatoare cu costume în stilul anilor 80, gata să se dueleze într-o arenă plină de neoane şi fum. Într-o atmosferă SF figuri zvelte feminine plutesc în imponderabilitate, executând numere de dans atletice.

Costumele negre şi casca aduc cu Power Rangers, iar gurile rele afirmă că Pink şi Sia ar fi "ascunse" în acest clip. Coregrafia clasică Sia e aici, chiar şi fără acele fâşii de material textil, ci de această dată ajutate de zero G. Stargate e un nume relativ nou pe firmanentul muzicii moderne, deşi ca producători ei activează de mai bine de un deceniu.

Duo-ul nordic e compus din DJ Tor Erik Hermansen şi Mikkel Eriksen. Melodia "Waterfall" a fost co-scrisă de Diplo şi Jr. Blender. Stargate pregăteşte propriul album pentru lansare, discul urmând să fie plin de colaborări cu vedete pop, R&B şi hip-hop. Tor şi Mikkel au produs super hituri ca "Diamonds" al Rihannei, "Irreplaceable" pentru Beyonce sau "Black Window" al lui Iggy Azalea.

Şi-au adus aportul şi la albumul "A Head Full of Dreams", lansat de Coldplay în 2015. Sia ne-a vizitat anul trecut, cu un show de excepţie în cadrul festivalului ZUtopia.

Citește mai multe despre PinkSia Furler
Videoclipuri cu PinkSia Furler
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE