Urmărește-ne în Social Media

Spector - Stay High

Trupa de indie rock cu sintetizatoare Spector a lansat videoclipul noului single ”Stay High”. Piesa va fi inclusă pe cel de-al doilea album al formației, ”Moth Boys”.

Spector a revenit cu o nouă piesă, intitulată ”Stay High”. Mesajul pe care formația încearcă să-l transmită prin versurile acestei melodii este ”deconectează-te când totul în jurul tău se năruie sub picioare”.

"Atunci când tot ceea ce mai rămâne dintr-o relație e o dată de ieșit în oraș stabilită prin Groupon și simțul aventurii e dictat de ofertele de pe lastminute.com, e greu să nu-ți dorești să te rupi de realitate permanent", a declarat vocalistul Fred Macpherson.

Videoclipul piesei ”Stay High” a fost filmat în timpul concertelor pe care trupa le-a susținut anul acesta la 100 Club și Lexington în Londra.

Noul single Spector este inclus pe cel de-al doilea album al formației, ”Moth Boys”. Discul coprodus de Dev Hynes va fi lansat pe 21 august 2015.

Tracklist ”Moth Boys” - Spector:

 1. All The Sad Young Men
 2. Stay High
 3. Believe
 4. Don't Make Me Try
 5. Cocktail Party / Heads Interlude
 6. Bad Boyfriend
 7. Decade Of Decay
 8. Kyoto Garden
 9. West End
 10. Using
 11. Lately It's You

Spector a concertat în România în 2013, în cadrul Summer Well. Trupa a cântat în cea de-a doua zi a festivalului, fiind întâmpinată cu mult entuziasm. Impresii de la concert puteți citi în recenzie, poze puteți vedea aici.

PUBLICITATE
Comentarii