Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Speak - M-ai lăsat să te las

Speak lansează "M-ai lăsat să te las", o baladă despre o inimă frântă și o relație de dragoste la care doi oameni aleg să renunțe treptat și să nu mai lupte pentru ea.

În regia lui SAN, videoclipul piesei îmbină imaginile cu versurile piesei și dezvăluie o poveste sensibilă despre amintirile create alături de persoana iubită.

"Sunt sigur că mulți dintre noi au avut o experiență în care inima le-a fost rănită și se pot regăsi în versurile celei mai recente piese ale mele, «M-ai lăsat să te las». La un moment dat simți că fiecare efort este în zadar și cel mai bine este să mergi mai departe, pe un drum separat, chiar dacă amintirile te urmăresc la fiecare pas", povestește Speak.

În urmă cu un an, Speak a lansat "Barman", iar în primăvara lui 2017, piesa "Tu erai", alături de GUZ. Până în prezent, piese precum "Te fac un dans?"(feat. LLP & Stefania), "Timpul" (alături de Ștefania), "Pernele și patul", "Ultimul drum", "Răspunsul", "Patul e gol", "Ce ai cerut", piese ce fac parte din albumul MOZAIC, dar și "Profund", "Din întâmplare", single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, îi poartă semnătura artistului.

Pe lângă colaborările de succes cu Delia, Brighi, Raluka, Feli, Alex Velea, Speak are un vlog pe care postează conținut săptămânal, unde a adunat o comunitate de peste 200.000 de abonați.

Citește mai multe despre Speak
Videoclipuri cu Speak
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE