Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Videoclip oficial: Speak - M-ai lăsat să te las

Speak lansează "M-ai lăsat să te las", o baladă despre o inimă frântă și o relație de dragoste la care doi oameni aleg să renunțe treptat și să nu mai lupte pentru ea.

În regia lui SAN, videoclipul piesei îmbină imaginile cu versurile piesei și dezvăluie o poveste sensibilă despre amintirile create alături de persoana iubită.

"Sunt sigur că mulți dintre noi au avut o experiență în care inima le-a fost rănită și se pot regăsi în versurile celei mai recente piese ale mele, «M-ai lăsat să te las». La un moment dat simți că fiecare efort este în zadar și cel mai bine este să mergi mai departe, pe un drum separat, chiar dacă amintirile te urmăresc la fiecare pas", povestește Speak.

În urmă cu un an, Speak a lansat "Barman", iar în primăvara lui 2017, piesa "Tu erai", alături de GUZ. Până în prezent, piese precum "Te fac un dans?"(feat. LLP & Stefania), "Timpul" (alături de Ștefania), "Pernele și patul", "Ultimul drum", "Răspunsul", "Patul e gol", "Ce ai cerut", piese ce fac parte din albumul MOZAIC, dar și "Profund", "Din întâmplare", single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube, îi poartă semnătura artistului.

Pe lângă colaborările de succes cu Delia, Brighi, Raluka, Feli, Alex Velea, Speak are un vlog pe care postează conținut săptămânal, unde a adunat o comunitate de peste 200.000 de abonați.

Citește mai multe despre Speak
Videoclipuri cu Speak
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE