Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Videoclip oficial: Speak feat. LLP - Te fac un dans (Special guest Stefania)

„Te fac un dans?” Așa începe cea mai nouă piesă lansată de Speak, un featuring cu LLP alături de Ștefania, ca special guest. Vă invităm să urmăriți videoclipul în articolul de mai jos.

Versurile piesei „Te fac un dans?” sunt compuse de Speak, iar muzica este creată de LLP și Silviu Păduraru. În regia lui SAN, filmările videoclipul au durat aproape 24 de ore și s-au desfășurat la o piscină de lângă București. Dansatori, fani, prieteni și multă distracție – așa poate fi caracterizată atmosfera de pe platou. În plus, în videoclip, protagonista rolului feminin este Ștefania, artistă și vlogger.

“Mă bucur foarte mult că am reușit să lansăm această piesă! Tot procesul de creație a decurs foarte repede. Am primit instrumentalul de la LLP, mi-a plăcut foarte tare și în două zile am terminat piesa. Clipul a ieșit așa cum ne-am dorit toți și sper să le placă și oamenilor!”, declara Speak.

“Mă bucur mult că am avut ocazia să lucrez cu acești oameni minunați, talentați, iubitori de muzică și dans. Mi-a surâs ideea încă de la început, chiar și titlul cântecului. Cred că piesa li se potrivește de minune. Sunt foarte mulțumit de ceea ce a ieșit, de această colaborare, de această piesă, realizată împreună cu Silviu Păduraru (Deepside Deejays). Mi-ar plăcea mult că mesajul și vibe-ul pozitiv al piesei să fie bine primite de către ascultători”, mărturisește LLP.

“În timp ce Ștefan (Speak) scria versurile și înregistra vocile, eu fredonam refrenul lui. La un moment dat i-a venit ideea de a înregistra și eu câteva versuri ca special guest, pentru că îmi plăcea foarte mult cum sună piesă. Mă bucur că am fost invitată și că totul a decurs foarte natural”, adaugă Ștefania.

Anul trecut, a fost anul colaborărilor pentru Speak. În luna martie, artistul a lansat piesa “Tu erai” alături de Guz, iar în luna octombrie, alături de Ștefania, „Timpul”, clip care a adunat peste 3.000.000 de vizualizări pe YouTube. Cel mai recent single al artistului lansat în urmă cu trei luni, se numește „Pernele și patul”, iar de-a lungul timpului a mai lansat piese precum „Ultimul drum”, „Răspunsul”, „Patul e gol”, „Ce ai cerut”, single-uri ce fac parte din albumul MOZAIC, dar și „Profund”, „Din întâmplare”, single-uri ce au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.

Până în prezent, LLP a lansat piese precum „Fire” (ft. Mike Diamondz), „Booty Clap”(ft. Sonny Flame), „Persia”(ft. Serena), single-uri ce au adunat peste 25 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește mai multe despre Speak
Videoclipuri cu Speak
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE