Urmărește-ne în Social Media

SPEAK - Baba Novac

Speak a lansat videoclipul oficial al piesei "Baba Novac", o revenire la rădăcini cinematografică şi care include elemente complexe de CGI. Melodia s-a auzit deja la concerte şi ca single, dar acum avem parte şi de un videoclip care să îi completeze povestea.

Videoclipul "Baba Novac" se poate descrie drept retro-futurist, deoarece include atât un haiduc ca la 1600, cât şi o gaşcă de roboţi care dansează incontrolabil. Vaci, găini şi vulpi populează acest univers în care Speak primeşte un avatar pus pe dans frenetic. Acest single s-a auzit pentru prima dată la show-ul Live Jam de la Virgin Radio în decembrie 2021. În videoclip avem şi un interludiu ca de coşmar în care ni se aminteşte legenda haiducului Baba Novac.

De regia clipului lui Speak s-a ocupat Sprianu Ştefan (numele real al lui Speak), iar de grafică şi animaţie Emilian Dobrin.

Speak s-a metamorfozat în ultimii ani, oscilând între rap şi pop şi devenind podcaster pe durata pandemiei. Are acum un podcast săptămânal, dar şi o emisiune difuzată iniţial pe site-ul Antena , "Îs Geana Pi Tini" şi ulterior mutată pe canalul său YouTube. Acolo este co-prezentator alături de Vlad Drăgulin şi comentează clipuri amuzante de pe Internet. Muzicianul a terminat recent şi proiectul "Aventura, strigaţi URA", un travel vlog realizat alături de iubita sa Ştefania şi disponibil pe platforma Voyo.

Cei doi au călătorit în Bali, Jakarta şi Seychelles, trecând prin tot soiul de aventuri, lockdown-uri şi taximetrişti mai puţin cooperanţi.

Ultimul videoclip lansat de artist a fost "Să nu renunţi", un material vizual puternic, filmat în alb-negru şi lansat pe final de an 2021. A trimis un mesaj de speranţă celor deznădăjduiţi şi care îşi caută direcţia. Cel mai plăcut lucru la acel clip e tranziţia spre culoare de la final, alături de feţele expresive ale celor mici.

Muzicianul în vârstă de 35 de ani provine din Bacău şi a abordat pe parcursul anilor genuri muzicale precum pop, rap şi trap. A avut colaborări cu DOC, Raluka, Delia, Alex Velea, Feli şi Guz.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Smiley, Speak, Nicole Cherry și Nosfe apar în comedia "Legații", lansată pe Netflix - TRAILER

Filmul "Legații", o comedie în regia lui Iura Luncașu, cu o distribuție plină de vedete, s-a lansat în exclusivitate pe Netflix. Te invităm să citești mai multe detalii și să urmărești trailerul peliculei.

Publicat

pe

Trailer "Legații"
Trailer "Legații" │ FOTO: captură YouTube / Netflix Romania

"Legații" spune povestea unui grup de colegi care ajunge la munte, în teambuilding, toți fiind pregătiți pentru un weekend specific corporatiștilor. După o noapte în care petrec, aceștia află la micul dejun, de la Răzvan, CEO-ul companiei, că de data asta urmează să facă ceva aparte. Mai exact, să plece într-o drumeție de 24 de ore pe un traseu de munte, însă nu oricum, ci legați între ei cu o sfoară. Obiectivul este să ducă la capăt acest experiment, fără ca cineva să se dezlege. Unii dintre ei protestează, dar până la urmă își iau minimul necesar, se leagă la o distanță de doi metri între ei și pleacă la drum.

"A fost un proiect foarte ambițios, din punctul meu de vedere, pentru că a fost pentru prima dată când mi-am forțat puțin strategiile. M-am orientat spre o zonă în care îmi doresc să ajung, respectiv cea de smart content. Nu mai sunt subiecte ușurele, facile. Am ales un subiect care să provoace audiența. Mi s-a părut cu atât mai interesant că distribuția a reacționat foarte bine la această idee și că nu eram eu singurul nebun care voia să facă altceva. Totul a fost spectaculos la filmări, cu o energie foarte, foarte bună. Pe de altă parte, a fost un proiect ca toate celelalte, pentru că a fost un proiect de suflet", a declarat regizorul Iura Luncașu.

Distribuția filmului adună nume cunoscute ca Smiley, Speak, Ștefania, Nicole Cherry, Skizzo Skillz, Keed, LU-K Beats, Super ED și Nosfe. Evident, "Legații" vine și cu o coloană sonoră actuală, pe care se vor auzi Smiley, Șatra B.E.N.Z, Skizzo Skillz, Nicole Cherry, Bruja, Jean Gavril, Amuly, August Day și Tobi Ibitoye. Una dintre piesele de pe soundtrackul acestuia este "Bani mulți (Fii tot ce poți)", lansată recent de Smiley în colaborare cu Șatra B.E.N.Z.

"Legații" este produs de Luca's Art Film, Next Spot, Arc Pictures și HaHaHa Production, și poate fi urmărit exclusiv pe Netflix.

TRAILER "Legații":

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31