Urmărește-ne în Social Media

SPEAK - Baba Novac

Speak a lansat videoclipul oficial al piesei "Baba Novac", o revenire la rădăcini cinematografică şi care include elemente complexe de CGI. Melodia s-a auzit deja la concerte şi ca single, dar acum avem parte şi de un videoclip care să îi completeze povestea.

Videoclipul "Baba Novac" se poate descrie drept retro-futurist, deoarece include atât un haiduc ca la 1600, cât şi o gaşcă de roboţi care dansează incontrolabil. Vaci, găini şi vulpi populează acest univers în care Speak primeşte un avatar pus pe dans frenetic. Acest single s-a auzit pentru prima dată la show-ul Live Jam de la Virgin Radio în decembrie 2021. În videoclip avem şi un interludiu ca de coşmar în care ni se aminteşte legenda haiducului Baba Novac.

De regia clipului lui Speak s-a ocupat Sprianu Ştefan (numele real al lui Speak), iar de grafică şi animaţie Emilian Dobrin.

Speak s-a metamorfozat în ultimii ani, oscilând între rap şi pop şi devenind podcaster pe durata pandemiei. Are acum un podcast săptămânal, dar şi o emisiune difuzată iniţial pe site-ul Antena , "Îs Geana Pi Tini" şi ulterior mutată pe canalul său YouTube. Acolo este co-prezentator alături de Vlad Drăgulin şi comentează clipuri amuzante de pe Internet. Muzicianul a terminat recent şi proiectul "Aventura, strigaţi URA", un travel vlog realizat alături de iubita sa Ştefania şi disponibil pe platforma Voyo.

Cei doi au călătorit în Bali, Jakarta şi Seychelles, trecând prin tot soiul de aventuri, lockdown-uri şi taximetrişti mai puţin cooperanţi.

Ultimul videoclip lansat de artist a fost "Să nu renunţi", un material vizual puternic, filmat în alb-negru şi lansat pe final de an 2021. A trimis un mesaj de speranţă celor deznădăjduiţi şi care îşi caută direcţia. Cel mai plăcut lucru la acel clip e tranziţia spre culoare de la final, alături de feţele expresive ale celor mici.

Muzicianul în vârstă de 35 de ani provine din Bacău şi a abordat pe parcursul anilor genuri muzicale precum pop, rap şi trap. A avut colaborări cu DOC, Raluka, Delia, Alex Velea, Feli şi Guz.

PUBLICITATE
Comentarii