Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: Sounds In The Attic (S.I.T.A.) - SlopShot

Sounds In The Attic (S.I.T.A.) , o trupă debutantă stabilită în Cluj-Napoca, își croiește drum în muzica rock româneacă prin lansarea primului videoclip - ”SlopShot”. Trupa îmbină în stilul abordat metalul progresiv și grunge-ul.

"Muzica-i o artă și o tratăm ca atare: nu pentru văz, ci pentru auz", scrie Sounds In The Attic pe pagina de Facebook a formației.

Acesta este motto-ul trupei Sounds In The Attic, sau S.I.T.A., a cărei activitate a început în 2011, în Brăila. Înainte de a ajunge la actualul stil, o fuziune între progressive metal și grunge, formația a încercat să abordeze mai multe genuri, de la alternative rock la funk și heavy metal.

Recent, trupa a finalizat videoclipul single-ului "Slopshot" de pe viitorul EP, "Pig Bang". Materialul va fi lansat la sfârșitul lunii martie în clubul Jaxx din Cluj-Napoca. Videoclipul a fost realizat independent, iar piesele de pe EP, inclusiv "Slopshot", au fost înregistrate la A.P. Road Studios și masterizate de către Marius Costache la Studio 148.

Momentan, Sounds In The Attic este stabilită în Cluj-Napoca, cei 5 membri ai trupei fiind studenți. Vârstele lor sunt cuprinse între 18 și 21 de ani.

Componența Sounds In The Attic (S.I.T.A.):

  • Adrian - tobe (drums)
  • Andrei - chitară (guitar)
  • George - chitară (guitar)
  • Albert - chitară bas (bass)
  • Bogdan - voce (vocals)

Citește mai multe despre Sounds In The Attic
Videoclipuri cu Sounds In The Attic
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE