Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Sounds In The Attic (S.I.T.A.) - SlopShot

Sounds In The Attic (S.I.T.A.) , o trupă debutantă stabilită în Cluj-Napoca, își croiește drum în muzica rock româneacă prin lansarea primului videoclip - ”SlopShot”. Trupa îmbină în stilul abordat metalul progresiv și grunge-ul.

"Muzica-i o artă și o tratăm ca atare: nu pentru văz, ci pentru auz", scrie Sounds In The Attic pe pagina de Facebook a formației.

Acesta este motto-ul trupei Sounds In The Attic, sau S.I.T.A., a cărei activitate a început în 2011, în Brăila. Înainte de a ajunge la actualul stil, o fuziune între progressive metal și grunge, formația a încercat să abordeze mai multe genuri, de la alternative rock la funk și heavy metal.

Recent, trupa a finalizat videoclipul single-ului "Slopshot" de pe viitorul EP, "Pig Bang". Materialul va fi lansat la sfârșitul lunii martie în clubul Jaxx din Cluj-Napoca. Videoclipul a fost realizat independent, iar piesele de pe EP, inclusiv "Slopshot", au fost înregistrate la A.P. Road Studios și masterizate de către Marius Costache la Studio 148.

Momentan, Sounds In The Attic este stabilită în Cluj-Napoca, cei 5 membri ai trupei fiind studenți. Vârstele lor sunt cuprinse între 18 și 21 de ani.

Componența Sounds In The Attic (S.I.T.A.):

  • Adrian - tobe (drums)
  • Andrei - chitară (guitar)
  • George - chitară (guitar)
  • Albert - chitară bas (bass)
  • Bogdan - voce (vocals)

Citește mai multe despre Sounds In The Attic
Videoclipuri cu Sounds In The Attic
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE