Urmărește-ne în Social Media

Soundland x Timebelle - Come Around

Soundland și Timebelle au lansat împreună un single nou, intitulat ”Come Around”. Colaborarea dintre cele două trupe a început în 2015, când membrii Andy Platon, RUNA (Miruna Mănescu) și Emanuel Andriescu au lucrat la prima lor piesă.

"Come Around" este o piesă care vorbește despre a nu renunța niciodată, despre a-ți trăi viața exact așa cum simți, dar și despre echilibrul dintre a visa și a rămâne cu picioarele pe pământ”, declară membrii celor două trupe.

Cele mai importante valori pe care Soundland și Timebelle le împărtășesc sunt pasiunea pentru muzică și dorința de a crea cele mai bune piese, cu mesaje profunde.

Pe lângă muzică, RUNA (Miruna Mănescu) este pasionată și de actorie, artista jucând și în serialul TV „Pariu cu viața”. Acum doi ani, ea a participat la selecția pentru Eurovision din Elveția, alături de trupa Timebelle, unde a ieșit pe locul al doilea la votul juriului și pe locul întâi la votul publicului. Ulterior, a rămas în Elveția și a lansat un EP alături de Timebelle.

Cu origini în Elveția și România, trupa Soundland este cunoscută și pentru colaborarea cu D.J. Markus Schulz din Germania, împreună cu care a lansat piesa „Facedown", dar și piesa „Atât de ușor” featuring Alexandra Ungureanu, melodie care a ajuns în top 5 cele mai difuzate piese la radio, în Romania.

Timebelle a devenit cunoscută ca trupă la ediția Eurovision 2017, când a reprezentat Elveția cu piesa „Apollo". Ei au cântat, de asemenea, și în Portugalia, Republica Moldova, Spania, Israel, Ucraina, Serbia și Suedia.

Comentarii