Urmărește-ne în Social Media

Sore - Un minut

Sore a lansat videoclipul noului single ”Un minut”. Piesa a fost compusă de Smiley împreună cu Elena Moroșanu, Diana Moraru și Bodea Constantin.

Noul single Sore se numește ”Un minut” și vorbește despre dragostea la prima vedere. Piesa are versurile scrise de Sore, Elena Moroșanu și Diana Moraru.

”Se spune că ne dăm seama într-‪un minut‬ dacă ne potrivim cu cineva sau nu. Sunt curioasă câți dintre voi se regăsesc în versurile noului meu single”, le-a scris Sore fanilor săi.

Piesa ”Un minut” vine însoțită de un videoclip a cărui regie este semnată de Ironic. Vizualul a fost filmat recent, în luna ianuarie, Sore simțindu-se plină de energie, în ciuda condiției sale mai delicate (artista este însărcinată în luna a 8-a).

”Energia mea a fost la înălțime toată perioada asta, drept pentru care am reușit să filmez și un videoclip în luna ianuarie”, scria Sore în urmă cu câteva zile pe blogul ei.

Single-ul precedent al lui Sore a fost ”Când vremea e rea”. Lansat în octombrie 2015, prin intermediul HaHaHa Production, acesta a fost acompaniat de un videoclip în regia lui Iulian Moga prin care artista își anunța fanii că așteaptă un copil.

Sore lucrează cu Smiley și casa sa de producție din 2011, primul ei single fiind „Love is music”. A urmat hit-ul verii 2012 – „Different”, piesa care a depășit granițele țării, fiind licențiată în Europa, Australia și Japonia, iar în februarie 2013 a lansat cel de-al treilea single, un duet cu Mihai Ristea, piesa ”Beautiful Life”, care în timp record a ajuns una dintre cele mai bine vândute piese de pe iTunes România.

Mai târziu, în același an, a revenit cu piesa ”Bad Boy is Back” pentru ca în toamnă să participe la Dansez pentru tine, la ProTv, ieșind pe locul 2, fiind echipa cu cele mai multe note de 10 din istoria competiției. Cea de-a 7-a piesă lansată a fost „Persoana mea”, duet cu Tranda, iar toamna 2014 o prinde alături de Bere Gratis, cu hit-ul „Noapte caldă”.  În ianuarie 2015, Sore lansează „Magnet de frigider” și ”Umbrela mea de soare” și colaborează cu Electric Fence pentru piesa ”I Got My Mind on You”.

Comentarii