Urmărește-ne în Social Media

Sore - Umbrela mea de soare

Sore a lansat videoclipul noului single ”Umbrela mea de soare”. Vizualul este un cadou făcut de artistă fanilor săi în cadrul campaniei #‎maimusic, inițiate de HaHaHa Production.

"E gataaa! Vă prezint primul meu cadou pentru voi din luna ‪#‎maimusic‬. Este o piesă căreia i-am făcut un clip homemade, chiar eu, iar bucuria este de 2 ori mai mare. Stay tuned pentru următoarea piesă", a scris Sore pe pagina sa de Facebook.

#‎maimusic este o campanie în cadrul căreia artiști ai HaHaHa Production lansează câte o piesă nouă în fiecare zi a lunii mai. Sore lucrează cu Smiley și casa sa de producție din 2011, primul ei single fiind „Love is music”. A urmat hit-ul verii 2012 – „Different”, piesa care a depășit granițele țării fiind licențiată în Europa, Australia și Japonia, iar în februarie 2013 a lansat cel de-al treilea single, un duet cu Mihai Ristea, piesa ”Beautiful Life”, care în timp record a ajuns una dintre cele mai bine vândute piese de pe iTunes România.

Mai târziu, în același an, a revenit cu piesa ”Bad Boy is Back” pentru ca în toamnă să participe la Dansez pentru tine, la ProTv, ieșind pe locul 2, fiind echipa cu cele mai multe note de 10 din istoria competiției. Cea de-a 7-a piesă lansată a fost „Persoana mea”, duet cu Tranda, iar toamna 2014 o prinde alături de Bere Gratis, cu hit-ul „Noapte caldă”.  În ianuarie 2015, Sore lansează „Magnet de frigider”, cea mai recentă piesă fiind ”Umbrela mea de soare”.

Comentarii