Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Sore + Smiley - Jumătate

Smiley şi Sore au găsit inspiraţia în pragul Zilei Îndrăgostiţilor, lansând noul single "Jumătate". Aceasta este o producţie HaHaHa Production, MediaPro Music şi Cat Music. Piesa a primit un videoclip cu fundal abstract, pe care vă invităm să îl vizionaţi în articol.

În "Jumătate" Smiley şi Sore cântă despre dragoste, o invitaţie jucăuşă la o poveste de iubire proaspătă. Cei doi artişti sunt protagoniştii acestui clip, filmat în decoruri abstracte, demne de creaţiile artistice ale lui M. C. Escher. Perspectiva e cheia, iar susul devine jos şi iluziile optice sunt subtile şi încântă ochiul.

Sore apare cu o rochie roşie devenită umbrelă printr-un joc de optică, în vreme ce Smiley provoacă gravitaţia pe scări infinite. În fundal se aud beat-uri de R&B şi un fluier tribal inedit. Percuţia e discretă, completând vocea molatecă a lui Smiley şi Sore. Aceasta este o melodie despre plăceri şi păcate, o invitaţie la o iubire tinerească şi pasională.

Despre această creaţie Sore a spus următoarele:

Am simţit mereu nevoia de acest du-te vino în relaţie. Cred că asta e cheia în orice relaţie de iubire, din când în când să te mai joci, să te tachinezi ca să te redescoperi şi să menţii iubirea vie.

Plăceri versus păcate sau păcate din plăcere? Vă provoc şi pe voi, lista mea e cam lungă, îmi place adrenalina la volan şi pe placa de snowboard, sunt dependentă de cofeină, sunt shopaholica…Cred că aş mai putea să găsesc şi altele.

Sore lansa împreună cu Seredinschi piesa "Praf de stele" în toamna anului trecut. Single-ul era precedat de lansarea melodiei "O Să Uit" din august 2018. În iunie Sore aborda un pop jucăuş cu influenţe reggae pe release-ul "Toate fetele". Artista a fost prezentă la Media Music Awards 2017 şi ne-a acordat un interviu în care a povestit despre conexiunea sa cu publicul.

Smiley se pregăteşte să ne dezvăluie o apariţie inedită în comedia "Oh, Ramona", unde apare într-un rol surpriză. Pelicula debutează în cinematografe de Ziua Îndrăgostiţilor.

Citește mai multe despre SmileySore
Videoclipuri cu SmileySore
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE