Urmărește-ne în Social Media

Sore - O să uit

Sore ne spune o poveste melancolică a uitării în noua sa piesa "O să uit". Este o piesă dansabilă, cu versuri ce fac haz de necaz, după o despărţire. Melodia primeşte un videoclip cu peisaje de pe plaiurile mioritice. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

Sore apare în clipul "O să uit" ca protagonistă, sub bagheta regizorului Ionuţ Trandafir. Tânăra apare într-un soi de rochie de mireasă, lângă un cort plin de obiecte vintage. Pare o poveste clasică a mirelului care a fugit, sau a miresei care s-a răzgândit. Tânăra se plimbă pe pajişti alpine, cu o trenă ce invocă asemănarea cu o lebădă. Sore se perindă printre oi, cu păduri şi munţi în zare.

Cântând duios despre uitare, vocea sa se împleteşte cu un instrumental de chitară acustică mixată cu un beat leneş ce duce cu gândul la o după amiază în Cuba. Muzica acestui single a fost realizată de către Sore, Şerban Cazan şi Vladimir Coman Popescu. Creaţia sa este mai degrabă contemplativă, exprimând regrete şi dorinţă într-un mod suav.

Sore, pe numele său complet Sorina Mihalache este o artistă din Bucresti, cunoscută şi pentru cariera sa actoricească, dar şi pentru pentru talentul la dans. A jucat în celebrul serial de televiziune "Pariu cu viaţa" şi a fost una dintre membrele fondatoare ale trupei dance-pop-rock Lala Band. A apărut şi în serialul "O nouă viaţă", unde juca acelaşi personaj, Sara Năstase ca şi în primul serial.

Muziciana a avut un an 2018 ocupat, între lansarea piesei "Toate Fetele" din iunie, sau debutul single-ului "Sărută-mă şi taci" din aprilie. La început de an, fix de Valentine's Day lansa melodia "Dintr-o mie de femei", care are versuri scrise de Sore şi vorbeşte despre iubire. Sore ne-a acordat un interviu în backstage la Media Music Awards 2017, în care a povestit cum realizează conexiunea cu publicul şi ce a inspirat cele mai noi piese ale sale.

Comentarii