Urmărește-ne în Social Media

Sore - Magnet de frigider

La un an de la filmarea vizualului "Dor să-ți fie dor", Sore lansează videoclipul noului single "Magnet de frigider". Regia clipului este semnată de Iura Luncașu iar piesa este compusă de tânăra artistă în colaborare cu Smiley, Andrei Mihai și Helen.

Sore începe anul 2015 cu o nouă piesă, "Magnet de frigider". Compoziția a fost produsă în studiourile HaHaHa Production, oferindu-i artistei șansa de a-și pune din nou amprenta asupra liniei melodice și a versurilor.

“Am lucrat cu Smiley, Andrei Mihai si Helen, m-am implicat din nou în linia melodica și am compus versurile”, a spus Sore. <<Magnet de frigider>> este o poveste în care oricine se poate regăsi, pentru că, la un moment dat în viață, fiecare dintre noi iubește. În videoclip, eu întruchipez iubirea dintre protagoniști… o iubire intensă, dar și complicată, cu suișuri și coborâșuri. Finalul poveștii poate părea trist, dar de fapt oferă posibilitatea unui nou început, asemenea derulării anotimpurilor.”

Videoclipul single-ului "Magnet de frigider" este o premieră pentru artistă, fiind filmat cu tehnica „one shot”. Acțiunea clipului, regizat de Iura Luncașu, se derulează pe parcursul celor patru anotimpuri, o metaforă a evoluției unei povești de dragoste.

“Drum rolls... Momentul mult așteptat! Vizionare plăcută“, a scris Sore pe Facebook, anunțul fiind însoțit de link-ul noului clip.

Premiera piesei "Magnet de frigider" a avut loc la Matinalul de la Kiss FM, unde Sore, acompaniată de trupa sa, a interpretat live noua melodie.

Comentarii