Urmărește-ne în Social Media

Sore - Îmi dai palpitații

Sore a lansat videoclipul noului single ”Îmi dai palpitații”. Piesa este compusă de artistă împreună cu Smiley, Șerban Cazan și Nagy Lucian.

”Palpitațiile sunt bune, te fac să simți că trăiești, că ești viu, că poți să depășești orice limită. Mie iubirea îmi dă #palpitatii în fiecare zi, la fel ca în povestea clipului care ajunge, iată, în sfârșit la voi”, a transmis Sore fanilor ei de pe Facebook.

Piesa ”Îmi dai palpitații” face parte dintr-o serie de 4 single-uri, pe care artista le va prezenta publicului în curând.

”Este un concept la care am lucrat de ceva timp. Mesajul pe care vreau să-l transmit tuturor este acela că frustrările care se nasc din timpul liceului e posibil să vă urmărească toată viața. Cu cât conștientizați mai repede acest lucru, e posibil să scăpați de ele. Și dacă nu, acceptați-vă așa cum sunteți”, a declarat Sore într-un interviu acordat InfoMusic.

Recent, Sore a devenit mămică, artista fiind încântată de acest nou rol în viața sa.

Să fiu mamă este cel mai mare hit al meu. Ea este cel mai mare hit al meu: Erin. Este o experiență la care am visat toată viața. Nu mi-am imaginat că se va simți atât de frumos și că va fi totuși atât de ușor și de natural, pentru că am auzit foarte multe povești care m-au speriat, însă poate că-i mai bine, pentru că acum mă consider o norocoasă. Ea e cuminte, zâmbăreață, și dorm noaptea, chiar dorm. Și mă bucur din suflet că am făcut pasul ăsta acum și îmi pare rău că nu l-am făcut mai devreme.”

Comentarii