Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020

Videoclip oficial: Sore feat. Seredinschi - Praf de stele

Sore și Seredinschi aruncă cu “Praf de stele”, un single cu videoclip, care ne face să ne reamintim de magia copilăriei. Melodia marchează prima colaborare a celor doi artiști.

“Am scris ”Praf de stele” pentru că îmi doresc ca tot ceea ce trăiesc să nu se schimbe. Mi-am adus aminte de copilărie, când mă prefăceam că fac magie, aruncând cu bucățele de hârtie… așa văzusem în filme. De aici a pornit inspirația: să îngheț timpul, sentimentele și trăirile printr-o piesă magică”, dezvăluie Sore.

”Piesa ”Praf de stele” are un concept inedit, creat de Sore, mă bucur mult că am participat. Lucrurile s-au întâmplat foarte rapid, spontan, a fost o zi obișnuită la studio, la HaHaHa Production, care s-a transformat într-o sesiune cu Sore. Șerban Cazan, producătorul piesei, mi-a arătat instrumentalul, mi s-a părut foarte cool și de acolo… magie”, adaugă Seredinschi.

Sore spune că îi place foarte mult timbrul vocal al lui Seredinschi și alegerea lui ca partener pentru aceasta piesă nouă i s-a părut una firească:

“Cred că este un artist valoros din noul val și mă bucur să fiu prima lui parteneră de duet”.

Conceptul clipulului îi aparține lui Sore, iar regia este semnată de Isabela Szanto.

“Cu această piesă deschid ușa spre o altfel de Sore. Pentru mine, libertatea în exprimarea artistică este cea mai importantă. Welcome to my magic land!”, adaugă artista.

Sore a lansat hituri ca “Inima”, “Different”, “Dor să-ți fie dor”, “Când vremea e rea”, “Dintr-o mie de femei”, “Sarută-mă și taci”, cu primele locuri în topurile muzicale și milioane de vizualizări pe YouTube. Și anul trecut, Sore a fost prezentă cu multe piese; a colaborat cu Feli pentru single-ul “Ce mai vrei?”, ulterior i-a dat o super replică lui Smiley prin piesa “Știu de unde vii la ora asta”, unul dintre cele mai bune remake-uri ale anului, a lansat piesa manifest ”Ultima lacrimă”, dar și piesa ”Bumba”.

Citește mai multe despre Sebastian SeredinschiSore
Videoclipuri cu Sebastian SeredinschiSore
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE