Urmărește-ne în Social Media

Sore - Când vremea e rea

Sore a lansat videoclipul noului single ”Când vremea e rea”. Piesa poartă semnătura artistei și a vechilor săi colaboratori: Smiley, Șerban Cazan și Theea Miculescu.

”Crede-mă, am atâtea emoții încât nu știu cum să le împachetez, cert este că vreau să împart bucuria ce o simt cu tine”, scria recent Sore pe blogul său, anunțându-și fanii că va lansa în curând un nou single.

Între timp, data lansării a sosit, iar Sore întâmpină toamna cu piesa ”Când vremea e rea”. Contrar primei impresii, sugerate prin titlu, noul single al artistei nu este unul melancolic. Din contră, Sore oferă remediul pentru zilele posomorâte.

”Dragii mei, trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața mea și îmi doresc să împart cu voi fericirea ce-o simt, unică pentru o femeie. Piesa și clipul reflectă exact ceea ce trăiesc acum și mă bucur să transmit asta, inedit, muzical. #candvremeaerea, eu iubesc.” - Sore

Sore lucrează cu Smiley și casa sa de producție din 2011, primul ei single fiind „Love is music”. A urmat hit-ul verii 2012 – „Different”, piesa care a depășit granițele țării fiind licențiată în Europa, Australia și Japonia, iar în februarie 2013 a lansat cel de-al treilea single, un duet cu Mihai Ristea, piesa ”Beautiful Life”, care în timp record a ajuns una dintre cele mai bine vândute piese de pe iTunes România.

Mai târziu, în același an, a revenit cu piesa ”Bad Boy is Back” pentru ca în toamnă să participe la Dansez pentru tine, la ProTv, ieșind pe locul 2, fiind echipa cu cele mai multe note de 10 din istoria competiției. Cea de-a 7-a piesă lansată a fost „Persoana mea”, duet cu Tranda, iar toamna 2014 o prinde alături de Bere Gratis, cu hit-ul „Noapte caldă”.  În ianuarie 2015, Sore lansează „Magnet de frigider” și ”Umbrela mea de soare” și colaborează cu Electric Fence pentru piesa ”I Got My Mind on You”.

Comentarii