Urmărește-ne în Social Media

Sophisticated Lemons - You Should Call Me

Sophisticated Lemons a lansat videoclipul noului single ”You Should Call Me”. Vizualul este produs de CIOCANUL și regizat de solistul trupei, Radu Osaciuc.

O prezență efervescentă în peisajul indie/alternative de la noi, Sophisticated Lemons cântă de vreo 7 ani cu energie, dezinvoltură și fără vreo mare grija la consecințe. Cu un EP de debut lansat la liber și o constantă activitate live, trupa se pregătește acum de lansarea unui nou material cu un sound catchy, matur și modern.

În așteptarea materialului de studio, trupa Sophisticated Lemons lanseză videoclipul noului single „You Should Call Me”. Conceptul clipului se axează pe singuratate, dorință și iubire – toate acestea duse până în punctul nebuniei.

Sophisticated Lemons s-a format la finalul anului 2008 în București. În componența actuală a trupei se află: Radu Osaciuc (voce, chitară), Andrei Drăgușanu (chitară, backing vocals), Alex Marinescu (bas) și Mihai Petroșel (tobe). De la înființare, trupa a concertat în cadrul unor festivaluri notabile precum Stufstock, B’EstFest sau Ursus Evolution. De asemenea, cei patru s-au urcat pe numeroase scene ale cluburilor de muzică alternativă din România, fiind invitați și în emisiuni de radio sau TV.

În ce privește planurile de viitor ale trupei, membrii Sophisticated Lemons se declară dornici să continue să facă muzică.

 ”Ne dorim să avem ocazia de a cânta cât mai mult și de a lansa cât mai multe piese frumoase.”

Sophisticated Lemons va cânta la Spellground Festival pe 14 august.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 12 august 2016

ANULAT - Spellground Festival

Loc
Năvodari
Comentarii