Urmărește-ne în Social Media

Sophie Ellis-Bextor x Wuh Oh - Hypnotized

Obișnuită să livreze hituri disco-dance încă din perioada de debut, Sophie Ellis-Bextor revine la stilul care-i vine ca o mănușă și lansează ”Hypnotized”. Descrisă de artistă drept ”o piesă ABBA pe steroizi”, noua melodie vine acompaniată de un videoclip regizat de Sophie Muller, frecventă colaboratoare a lui Bextor.

"Este genul meu preferat de piesă pop săltăreață. E rapidă, melodică și are acea calitate care te face să spui: <<Ce naiba am ascultat?!>>. Există și o coregrafie, dacă-ți place așa ceva. Este o plăcere să colaborez cu foarte talentatul (producător și artist) Wuh Oh, iar reacția publicului, atunci când am cântat piesa live, a fost grozavă", a povestit Sophie Ellis-Bextor.

Din perspectiva lui Wuh Oh, pe numele real Peter Ferguson, piesa "Hypnotized" se apropie cel mai mult de idealul său de a scrie piesa pop perfectă. Producătorul și compozitorul scoțian este recunoscut pentru stilul său modern avangardist, sesizabil și în colaborarea cu Sophie Ellis-Bextor.

Noul single "Hypnotized" readuce în amintirea publicului sound-ul cu care Sophie și-a câștigat primii fani. Ceva din energia acestei piese se regăsea și în hiturile "Murder on the Dancefloor" (2001) și "Get Over You" (2002).

Sophie Ellis-Bextor a fost prezentă pe scena muzicală și în perioada pandemiei. La sfârșitul anului 2020 a lansat colecția de hituri "Songs From the Kitchen Disco". Pe acest material se regăsesc piese de pe toate cele 6 albume ale artistei, dar și cover-uri după Pulp și New Order.

Comentarii