Urmărește-ne în Social Media

Sophie Ellis-Bextor - The Deer & The Wolf

Sophie Ellis-Bextor a lansat videoclipul noului single "The Deer & The Wolf". Piesa este cel de-al 4-lea extras de pe albumul "Wanderlust", apărut pe piață în ianuarie 2014.

După mai bine de doi ani în care a promovat albumul "Make a Scene", a susținut concerte în Sydney și Melbourne și a colaborat cu DJ precum Bob Sinclar și Mathieu Bouthier, artista britanică Sophie Ellis-Bextor a revenit cu cel de-al cincilea material discografic. "Wanderlust" este un proiect de care Ellis-Bextor este extrem de încântată, pentru acest nou disc lucrând cu Ed Harcourt, cântăreț de muzică pop cunoscut pentru albumul "Here Be Monsters".

Într-un interviu acordat recent, Sophie Ellis-Bextor povestea despre semnificația pieselor de pe noul album "Wanderlust", mărturisind că în opinia sa discul este despre explorare și totodată despre sentimentul de apartenență la ceva sau cineva.

"Albumul vorbește despre a hoinări și totodată despre sentimentul pe care îl ai atunci când știi de unde vii și cum să iei cu tine experiențele pe care le-ai trăit. Dorința de a vedea lumea rămâne mereu prezentă."

Sophie Ellis-Bextor a ajuns în atenția industriei muzicale în 2001, odată cu lansarea discului "Read My Lips". Albumul a inclus hituri precum "Murder on the Dancefloor", "Get Over You" și "Music Gets the Best of Me".

PUBLICITATE
Comentarii