Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Metallica
Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Sophie Ellis-Bextor - The Deer & The Wolf

Sophie Ellis-Bextor a lansat videoclipul noului single "The Deer & The Wolf". Piesa este cel de-al 4-lea extras de pe albumul "Wanderlust", apărut pe piață în ianuarie 2014.

După mai bine de doi ani în care a promovat albumul "Make a Scene", a susținut concerte în Sydney și Melbourne și a colaborat cu DJ precum Bob Sinclar și Mathieu Bouthier, artista britanică Sophie Ellis-Bextor a revenit cu cel de-al cincilea material discografic. "Wanderlust" este un proiect de care Ellis-Bextor este extrem de încântată, pentru acest nou disc lucrând cu Ed Harcourt, cântăreț de muzică pop cunoscut pentru albumul "Here Be Monsters".

Într-un interviu acordat recent, Sophie Ellis-Bextor povestea despre semnificația pieselor de pe noul album "Wanderlust", mărturisind că în opinia sa discul este despre explorare și totodată despre sentimentul de apartenență la ceva sau cineva.

"Albumul vorbește despre a hoinări și totodată despre sentimentul pe care îl ai atunci când știi de unde vii și cum să iei cu tine experiențele pe care le-ai trăit. Dorința de a vedea lumea rămâne mereu prezentă."

Sophie Ellis-Bextor a ajuns în atenția industriei muzicale în 2001, odată cu lansarea discului "Read My Lips". Albumul a inclus hituri precum "Murder on the Dancefloor", "Get Over You" și "Music Gets the Best of Me".

Citește mai multe despre Sophie Ellis-Bextor
Videoclipuri cu Sophie Ellis-Bextor
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE