Urmărește-ne în Social Media

Sonja - Indigo

Sonja, o artistă aflată la debut, lansează single-ul "Indigo". Clipul piesei portretizează o poveste de iubire a doi îndrăgostiți ce încearcă să se regăsească.

Sonja este o prezență nouă pe scena muzicală. Cadrele videoclipului prezintă perfect obstacolele pe care cei doi îndrăgostiți trebuie să le depășească în găsirea sufletelor "Indigo".

""Indigo" este o piesă despre o iubire imposibilă care, deși consumată, ea nu va dispărea niciodată. Este despre două suflete care trăiesc acum vieți diferite, simțind, dorind și gândind la fel într-o lume închipuită, rămânând între ei o dragoste ce nu se va risipi niciodată, pentru că sufletele lor sunt "Indigo". La realizarea clipului am lucrat cu oameni geniali, plini de creativitate și autenticitate, cărora le mulțumesc pentru tot și sper să vă placă și vouă rezultatul la fel de mult cum îmi place mie!"

Pentru noul single al artistei au scris nume sonore precum Alina Eremia și Florian Rus, producția a fost realizată de Alexandru Turcu, iar regia videoclipului a fost semnată Kobbzon.

Comentarii