Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Sonata Arctica - Life

Sonata Arctica a lansat videoclipul piesei „Life”. Single-ul este extras de pe albumul „The Ninth Hour” care va fi lansat în octombrie 2016.
Urmărește-ne pe

Videoclipul a fost realizat de regizorul Ville Juurikkala. Piesa este extrasă de pe albumul „The Ninth Hour” care va fi lansat pe 7 octombrie 2016. Noul material este produs de Sonata Arctica și mixat de Pasi Kauppinenn.

„Am încercat cu disperare să am măcar un cântec pozitiv, încărcat de optimism pe acest album. Cred că acesta este. Mereu mă chinui să scriu versuri pozitive, asta e problema. Am fost numiți „happy metal” de multe ori din cauza melodiilor, chiar dacă versurile nu sunt din acea zonă tocmai însorită. Muzica noastră e un contrast. Piesa „Life” le spune oamenilor să caute lucrurile bune din viața lor, să le găsească pe cele care îi rănesc și să le înlocuiască cu altele pozitive alături de prieteni. Du-te afară, fii împreună cu oameni, împarte experiențe și trăiește. Probabil este un lucru prostesc ce spun acum, dar viața e mai bună când o trăiești.”, declară vocalistul trupei, Tony Kakko.

Tracklist Sonata Arctica - „The Ninth Hour”

1. „Closer To An Animal”
2. „Life”
3. „Fairytale”
4. „We Are What We Are”
5. „Till Death's Done Us Apart”
6. „Among The Shooting Stars”
7. „Rise A Night”
8. „Fly, Navigate, Communicate”
9. „Candle Lawns”
10. „White Pearl, Black Oceans Part II” – "By The Grace Of The Ocean"
11. „On The Faultline (Closure To An Animal)”

Citește mai multe despre Sonata Arctica
Videoclipuri cu Sonata Arctica
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE