BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Videoclip oficial: Sonata Arctica - Life

Sonata Arctica a lansat videoclipul piesei „Life”. Single-ul este extras de pe albumul „The Ninth Hour” care va fi lansat în octombrie 2016.

Videoclipul a fost realizat de regizorul Ville Juurikkala. Piesa este extrasă de pe albumul „The Ninth Hour” care va fi lansat pe 7 octombrie 2016. Noul material este produs de Sonata Arctica și mixat de Pasi Kauppinenn.

„Am încercat cu disperare să am măcar un cântec pozitiv, încărcat de optimism pe acest album. Cred că acesta este. Mereu mă chinui să scriu versuri pozitive, asta e problema. Am fost numiți „happy metal” de multe ori din cauza melodiilor, chiar dacă versurile nu sunt din acea zonă tocmai însorită. Muzica noastră e un contrast. Piesa „Life” le spune oamenilor să caute lucrurile bune din viața lor, să le găsească pe cele care îi rănesc și să le înlocuiască cu altele pozitive alături de prieteni. Du-te afară, fii împreună cu oameni, împarte experiențe și trăiește. Probabil este un lucru prostesc ce spun acum, dar viața e mai bună când o trăiești.”, declară vocalistul trupei, Tony Kakko.

Tracklist Sonata Arctica - „The Ninth Hour”

1. „Closer To An Animal”
2. „Life”
3. „Fairytale”
4. „We Are What We Are”
5. „Till Death's Done Us Apart”
6. „Among The Shooting Stars”
7. „Rise A Night”
8. „Fly, Navigate, Communicate”
9. „Candle Lawns”
10. „White Pearl, Black Oceans Part II” – "By The Grace Of The Ocean"
11. „On The Faultline (Closure To An Animal)”

Citește mai multe despre Sonata Arctica
Videoclipuri cu Sonata Arctica
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE