Urmărește-ne în Social Media

Son of Lars - New Romance

Son of Lars este un reînceput pentru Bogdan Popa, pe care îl marchează ingenios printr-o "coloana sonoră" ce aduce în prim plan o nouă filă din povestea care i-a marcat viața, și anume, muzică.

„New Romance” este titlul primei piese lansate de artist, un single personal, sincer și intens, compus alături de Max Chisaru.

Look-ul nordic, masculin și powerful, cu care a fost adesea identificat de-a lungul timpului, l-a făcut pe Bogdan să aleagă un nume care însumează aceste caracteristici și care este aparte pentru industria muzicală locală.

În limba daneză ”Son of Lars” se traduce prin „Larsen” și este unul dintre numele cele mai frecvente în Europa de Nord, simbol al culturii daneze.

Videoclipul piesei "New Romance" a fost filmat într-o noapte rece de primăvară, în București, iar din echipa au făcut parte regizorul Răzvan Leucea și producătorul Robert Ionicioiu.

„New Romance” este începutul unei povești muzicale, creative și constante. Son of Lars are planul făcut pentru perioada următoare, iar muzică lui va capătă nuanțe noi și se va concretiza în toamna acestui an cu primul sau material discografic.

Bogdan Popa s-a făcut cunoscut publicului sub numele de scenă Peter Pop. Colaborarea cu Lora la piesa "Singuri în doi" este cea mai cunoscută, cu peste 22 de milioane de vizualizări pe YouTube

PUBLICITATE
Comentarii