Urmărește-ne în Social Media

SOHN - Hard Liquor

SOHN, artistul și producătorul englez care a concertat în 2015 la Summer Well, a lansat un nou videoclip. Melodia promovată se numește ”Hard Liquor” și este extrasă de pe albumul ”Rennen”.

SOHN, pe numele real Christopher Taylor, este unul dintre artiștii promițători ai noului val electro. Născut în Londra, Christopher locuiește din 2012 în Austria, de aici compunând și producând piese sub pseudonimul SOHN. Materialul său de debut, ”Tremors”, a fost lansat în 2014. EP-ul s-a plasat pe poziția a 6-a în UK Indie Chart, fiind apreciat în Marea Britanie.

Noul single ”Hard Liquor”, ce vine acompaniat de un videoclip în regia lui Jovan Todorovic, anunță primul LP al artistului, ”Rennen”. Discul conține 10 piese compuse și produse de artistul englez. ”Rennen” poate fi pecomandat de pe iTunes, data lansării albumului fiind stabilită pe 13 ianuarie 2017.

Tracklist ”Rennen” - SOHN:

  1. Hard Liquor
  2. Conrad
  3. Signal
  4. Dead Wrong
  5. Primary
  6. Rennen
  7. Falling
  8. Proof
  9. Still Waters
  10. Harbour

SOHN a concertat pentru prima oară în România pe 9 august 2015. Artistul britanic a deschis cea de-a doua zi a festivalului Summer Well, care se desfășoară în fiecare vară pe Domeniul Știrbey.

PUBLICITATE
Comentarii