Urmărește-ne în Social Media

Snow Patrol - What If This Is All The Love You Ever Get?

Snow Patrol a lansat "What If This Is All The Love You Ever Get", al treilea single de pe viitorul său album. Melodia soseşte împreună cu un videoclip visător, cu un concept foarte simplu: un muzician e naufragiat în mijlocul mării, singur cu gândurile sale. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul acestui articol.

"What If This Is All The Love You Ever Get?" este o confesiune intimă a solistului trupei, singur în mijlocul apelor. De regie s-a ocupat Brett Simon, subliniind trăirile artistului cu peisaje superbe, la apus. Prim planuri cu pianul, cu pluta naufragiatului şi faţa sa plină de emoţii ne induc o reverie. Acest al treilea single anticipează albumul "Wildness", care va sosi pe 25 mai.

Trupa a lansat recent şi videoclipul piesei "Life on Earth", filmat la Agenţia Spaţială Europeană. Primul single de pe album a fost "Don't Give In", care a readus grupul în atenţia publicului după o pauză de 7 ani. "Wildness" reprezintă un efort de regăsire a sensului, a clarităţii muzicienilor. Gary Lightbody s-a luptat cu depresia în anii în care a fost departe de scenă şi a folosit problemele sale ca inspiraţie pentru a compune.

Totul a pornit de la o infecţie sinusală foarte gravă, extinsă la urechi şi ochi, care l-a făcut pe artist să îşi iasă din ritmul normal. Despre inspiraţiile găsite în acea perioadă, Gary a declarat următoarele:

Există multe forme pe care le poate îmbrăca ferocitatea, însa cred că toate acestea pot fi organizate în două categorii: ferocitatea specifică lumii moderne, ce vine acompaniată de o suită de confuzii, lipsa ordinii fireşti şi de alienare, şi ferocitatea primitivă, care se referă la starea primordială, la bucuria de a trăi, la pasiune, dragoste şi comuniunea om-natură. Cel de-al doilea tip de ferocitate reprezintă ideea în jurul căreia s-a format întregul material.

În 2018 Snow Patrol împlineşte 20 de ani de la debutul său, prin albumul "Songs For Polarbears". Formaţia a strâns vânzări de peste 15 milioane de discuri, 1 miliard de stream-uri şi a bifat 5 discuri de platină în Marea Britanie. Turneul Snow Patrol pentru promovarea noului LP este acum în curs, ducând muzicienii din Londra la New York şi Belfast.

După încheierea turneului "Fallen Empires" în 2012 membrii trupei au ajuns la un acord, luând decizia de a se despărţi şi a se axa pe proiecte proprii. În 2018 iată-i reuniţi şi mai inspiraţi ca oricând.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5