Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Snow Patrol - Life On Earth

Snow Patrol a lansat o nouă piesă cu videoclip - "Life On Earth". Melodia este extrasă de pe albumul "Wildness" ce va fi lansat pe 25 mai 2018.

Videoclipul a fost filmat la Agenția Spațială Europeană din Olanda și îl surprinde pe solistul Gary Lightbody explorând stația spațială. Imaginile din spațiu se împletesc cu imagini ale unor ecografii și bebeluși - o parte din esența vieții.

"Wildness" este cel de-a șaptelea material discografic al trupei, și apare după o pauză de șapte ani. La sfârșitul lunii martie, Snow Patrol a lansat "Don't Give In"piesă ce se găsește și ea pe acest album.

Pentru a promova noul album, muzicienii pleacă în turneu în Marea Britanie, Irlanda şi SUA. Vor concerta la final de primăvară şi început de vară.

Tracklist "Wildness"

  1. Life on Earth
  2. Don't Give In
  3. Heal Me
  4. Empress
  5. A Dark Switch
  6. What If This Is All the Love You Ever Get?
  7. A Youth Written in Fire
  8. Soon
  9. Wild Horses
  10. Life and Death

Snow Patrol este o formaţie irlandezo-scoţiană înfiinţată în 1993 de membri ai Universităţii Dundee. Colegii creau un grup muzical numit Polarbear şi lansau un EP numit "Starfighter Pilot" în 1997. Tot în acel an se schimba şi numele în Snow Patrol.

Citește mai multe despre Snow Patrol
Videoclipuri cu Snow Patrol
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE