Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Snow Patrol - Don't Give In

Snow Patrol revine după 7 ani de pauză cu single-ul "Don't Give In". O baladă sentimentală cu o voce care ţi se pune direct pe suflet, această melodie a primit un videoclip clasic, în care vedem formaţia cântând noua piesă. Vă recomandăm să vizionaţi clipul mai jos.

În vreme ce solistul cântă despre puterea de a nu renunţa, dansatori se unduiesc în faţa unei piramide luminoase. Nu sunt dansatorii tipici, cei cu trupuri lucrate şi pregătite pentru aşa ceva, ci mai degrabă oamenii de rând pe care îi vezi pe stradă. Balada celor de la Snow Patrol mă duce cu gândul la creaţiile Travis sau Goo Goo Dolls de la început de mileniu, geniul de piese pe care au suspinat mulţi adolescenţi.

"Don't Give In" este o creaţie suavă, un aperitiv pentru viitorul LP al grupului. Include şi un solo neaşteptat şi plin de angoasă spre final, amplificând vocea răguşită a solistului. Rockerii alternativi de la Snow Patrol sunt gata să lanseze noul album "Wildness" pe 25 mai. Ultimul lor release a fost "Fallen Empires", în 2011. Acesta va fi al şaptelea disc al trupei scoţiene şi include 10 piese noi.

Primul single a fost lansat oficial în cadrul unei emisiuni de la BBC Radio 2. Gary Lightbody, solistul şi liderul trupei a scris iniţial versurile despre un prieten care a trecut prin ceva foarte dificil. Ulterior muzicianul şi-a dat seama că scrie despre lupta proprie, inclusiv lupta cu compoziţia albumului nou. A fost nevoie de 5 ani pentru a închega acest material artistic.

A intrat în ecuaţie şi depresia care îl chinuie pe Gary de mic, devenind un lait motiv al LP-ului. Pentru a promova noul album, muzicienii pleacă în turneu în Marea Britanie, Irlanda şi SUA. Vor concerta la final de primăvară şi început de vară. Până atunci vom auzi un single nou, "Life on Earth" pe 21 aprilie, cu ocazia lui Record Store Day.

Snow Patrol este o formaţie irlandezo-scoţiană înfiinţată în 1993 de membri ai Universităţii Dundee. Colegii creau un grup muzical numit Polarbear şi lansau un EP numit "Starfighter Pilot" în 1997. Tot în acel an se schimba şi numele în Snow Patrol.

Citește mai multe despre Snow Patrol
Videoclipuri cu Snow Patrol
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE