Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Snoop Dogg - Peaches N Cream ft. Charlie Wilson

Snoop Dog a lansat videoclipul noului single ”Peaches N Cream” alături de artistul R&B Charlie Wilson. Piesa promovată este extrasă de pe cel mai recent album al rapperului, "Bush".

Piesa "Peaches N Cream" este compusă de Pharrell Williams și este un featuring cu artistul R&B Charlie Wilson. Videoclipul noului single este regizat de Aramis Israel și Hannah Lux Davis.

Snoop Dogg va lansa un nou material discografic, "Bush", pe 12 mai, de această dată alături de Columbia Records. Materialul discografic este produs în întregime de către Pharrell Williams și este un parteneriat cu Doggy Style Records.

Colaborarea dintre Snoop Dogg și Pharrell Williams a început în urmă cu mai bine de 10 ani și s-a concretizat în numeroase piese de succes. Pactul celor doi artiști vizează compunerea unor piese despre un prezent mai bun și un viitor ideal.

Albumul "Bush" îmbină beaturi funk cu un mix de R&B și pop și este "diferit de ce a fost lansat până acum", susține Snoop Dogg. Discul include o serie de colaborări cu numeroși artiști surpriză, Pharrell a declarând într-un interviu că albumul lui Snoop este mult mai bun decât al său.

Snoop Dogg a vândut peste 35 de milioane de albume în întreaga lume și este de 20 de ani recunoscut drept unul dintre cei mai influenți artiști. Activitatea din muzică, film și televiziune, liga de fotbal Snoop Youthe Football League, modă și tehnologie îi oferă lui Snoop Dogg o largă platformă pentru promovare, atât ca artist, cât și ca antreprenor.

Citește mai multe despre Snoop Dogg
Videoclipuri cu Snoop Dogg
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE