Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Snoop Dogg - Peaches N Cream ft. Charlie Wilson

Snoop Dog a lansat videoclipul noului single ”Peaches N Cream” alături de artistul R&B Charlie Wilson. Piesa promovată este extrasă de pe cel mai recent album al rapperului, "Bush".
Urmărește-ne pe

Piesa "Peaches N Cream" este compusă de Pharrell Williams și este un featuring cu artistul R&B Charlie Wilson. Videoclipul noului single este regizat de Aramis Israel și Hannah Lux Davis.

Snoop Dogg va lansa un nou material discografic, "Bush", pe 12 mai, de această dată alături de Columbia Records. Materialul discografic este produs în întregime de către Pharrell Williams și este un parteneriat cu Doggy Style Records.

Colaborarea dintre Snoop Dogg și Pharrell Williams a început în urmă cu mai bine de 10 ani și s-a concretizat în numeroase piese de succes. Pactul celor doi artiști vizează compunerea unor piese despre un prezent mai bun și un viitor ideal.

Albumul "Bush" îmbină beaturi funk cu un mix de R&B și pop și este "diferit de ce a fost lansat până acum", susține Snoop Dogg. Discul include o serie de colaborări cu numeroși artiști surpriză, Pharrell a declarând într-un interviu că albumul lui Snoop este mult mai bun decât al său.

Snoop Dogg a vândut peste 35 de milioane de albume în întreaga lume și este de 20 de ani recunoscut drept unul dintre cei mai influenți artiști. Activitatea din muzică, film și televiziune, liga de fotbal Snoop Youthe Football League, modă și tehnologie îi oferă lui Snoop Dogg o largă platformă pentru promovare, atât ca artist, cât și ca antreprenor.

Citește mai multe despre Snoop Dogg
Videoclipuri cu Snoop Dogg
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE