Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Snoop Dogg - Legend

Rapperul american Snoop Dogg a lansat videoclipul oficial pentru piesa "Legend", extrasă de pe albumul "Coolaid". Discul era lansat anul trecut, ajungând pe locul 40 în Billboard Top 200. Acest clip are alura unui film de groază sau măcar thriller, contribuind şi machiajele lui Snoop şi ale dansatorilor.

Videoclipul începe cu o recapitulare a carierei şi vieţii lui Snoop. El este prezentat ca "băiat de cartier", cu probleme cu legea, dar şi ca super erou de comic book-uri. Nu lipseşte nici o doză de umor, conştiinţa lui Snoop apărând ca un fel de "mini me", care îi dă sfaturi. Cu un negativ excelent, cu bas agresiv melodia e mai întunecată şi serioasă decât discul reggae al lui Snoop, din perioada sa de rebranding.

Snoop aka Calvin Broadus ne anunţă că este o legendă şi că şi "dacă moare, va trăi ca o legendă". Piesa a fost compusă de Snoop Dogg, Uforo Ebong şi Adam "Bruza" Wright. Videoclipul este regizat de Dylan Brown, care în 2012 realiza un "stoner film" cu Snoop şi Wiz Khalifa în roluri principale. Ei se întorc la liceu şi trec prin tot felul de păţanii amuzante.

Clipul "Legend" poate fi considerat şi un preview pentru viitorul film al lui Snoop şi Dylan Brown, intitulat "Coolaid". În peliculă îl vedem pe rapper în ipostaza de copil şi apoi adolescent dealer de droguri. Filmul va avea piese de pe albumul de anul trecut drept coloană sonoră. Rapperul a declarat că producţia e bazată pe viaţa sa, dar într-o variantă ceva mai artistică.

Albumul "Coolaid" a adus colaborări cu Timbaland, Swizz Beats, Wiz Khalifa sau Just Blaze. După un concert la Arenele Romane în 2008, îl aşteptăm pe Snoop în comuna Bogata din Mureş, în urma unei impresionante campanii de promovare.

Citește mai multe despre Snoop Dogg
Videoclipuri cu Snoop Dogg
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE