Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Snoop Dogg - Lavender

Snoop Dogg a găsit calea spre viralitate în aceste zile, prin lansarea videoclipului "Lavender". Acesta ilustrează în mod controversat piesa, care e un remix la single-ul electro-psych realizat de BadBadNotGood şi Kaytranada. Controversa apare atunci când un clovn arătând ca Donald Trump e împuşcat de Snoop Dogg.

Imediat după publicarea clipului "Lavender" a venit şi reacţia lui Trump, care a declarat pe Twitter că dacă Snoop ar fi tras spre Obama ajungea la închisoare. Avocatul preşedintelui SUA, Michael Cohen a condamnat acest clip şi tema sa, afirmând că artistul hip-hop îi datorează scuze preşedintelui. Cohen a sugerat şi că rapperul ar trebui să ajute mai degrabă publicul să treacă peste violenţă, peste droguri şi crime.

Videoclipul este plin de clovni, reprezentând o familie americană atipică, cu machiaj colorat şi o dietă plină de zahăr. Poliţişti, copii şi personajul principal, toate au machiaj de clovn. Cu un fundal plin de sintetizatoare şi un beat electro pronunţat, single-ul dezvăluie un Snoop Dogg agresiv, cu versuri ţintite direct spre preşedintele SUA.

Vedem şi brutalitate gratuită a poliţiei, evident cu pistoale de jucărie şi cu sclipici ca muniţie. Snoop îşi face apariţia spre mijlocul materialului video, într-un interludiu în care îl surprinde pe clovnul-Trump. Urmează şi secvenva împuşcăturii, ce e drept cu un pistol de jucărie clar semnalat. Până şi Harley Quinn şi-a găsit loc în acest clip, lângă Doggfather.

Şi pentru că nu e totul chiar aşa negru, la final apar artistul hip-hip şi Trump, împărţind o ţigare, deci clovnul-presedinte nu a fost până la urmă împuşcat. Comedianul Michael Rapaport e personajul central al acestei creaţii, regizată de către starul YouTube Jesse Wellens, de la PrankvsPrank.

Inspiraţia citată a fost uciderea lui Philandro Castile de către poliţie în iulie anul trecut, unul din multele cazuri de gen din SUA. Snoop Dogg insistă că acesta este un manifest anti brutalitate a poliţiei.

Citește mai multe despre Snoop Dogg
Videoclipuri cu Snoop Dogg
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE