Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Snoop Dogg feat. Wiz Khalifa - Kush Ups

Snoop Dogg a colaborat cu Wiz Khalifa pentru o nouă piesă „Kush Ups”, care să intre în rândul imnurilor pentru iarbă făcute de rapper. Noul material este disponibil în articol.

Noua piesă va fi inclusă pe viitorul album al lui Snoop, „Coolaid”. Aceasta a fost produsă de KJ Conteh, iar videoclipul de Dan Folger. Noul material a avut premiera pe Merry Jane - compania artistului de cultură și cannabis - și îi regăsește pe cei doi rapperi  făcând schimb de chiștoace în fața unor mașini fabuloase și alături de femei frumoase. Printre rimele cântecului se află și versurile lui Snoop care se evidențiază și sunt apropiate titlului, „Kush Ups”.

„Kush Ups” este al doilea single extras de pe albumul „Coolaid” după piesa „Fireworks” care a avut premiera de curând în emisiunea lui Jimmy Kimmel. Alături de Wiz Khalifa, pe noul album vor mai fi colaborări cu Jeremih, Swizz Beatz, Just Blaze, E-40 și mulți alții. Lansarea va avea loc în luna iulie a acestui an prin casa de discuri a lui Snoop Dogg, Doggy Style Records.

Totodată, „Coolaid” marchează și primul album în totalitate rap al lui Snoop Dogg, după cel din 2011, „Doggumentary”. De-a lungul anilor, rapperul a avut incursiuni în reggae (Reincarnated), funk (7 Days Funk) și cel mai nou, Bush, marca specială a lui Pharrell de neo-disco și soul.

Citește mai multe despre Snoop Dogg
Videoclipuri cu Snoop Dogg
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE