Concert Andrea Bocelli - bilete
Andrea Bocelli concertează la București pe 22 iunie 2017 - Cumpără bilete de aici
Caleb Followill în concertul Kings of Leon de la București (17 iunie 2017)Poze concert Kings of Leon pe Arena Națională - 2017 Andrea BocelliConcerte Andrea Bocelli la București și Cluj - Program, reguli de acces INFO CONCERT:
Andrea Bocelli
Poze concert LP (Laura Pergolizzi) pe Arena Națională - 2017 INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Rock The City 2017

Videoclip oficial: Snoop Dogg feat. October London - Revolution

Atunci când Snoop Dogg nu prezintă emisiuni despre animale în cadrul showului lui Jimmy Kimmel, lansează melodii cu mesaj social puternic. Este şi cazul noului single, "Revolution", colaborare cu October London, care primeşte videoclip mai jos.

Sună ca o piesă a anilor 90, când rap-ul era mai inovator ca oricând şi nimeni nu se temea să experimenteze. Snoop Dogg repetă la refren că "revoluţia va fi televizată", slogan pe care îl auzim de multe decenii, asociat mişcărilor sociale şi regimurilor opresive. Videoclipul prezintă cazuri de abuz ale poliţiei din SUA asupra persoanelor de culoare.

Snoop apare în rolul unui cerşetor, care îşi împinge căruciorul cu vechituri şi observă societatea violentă din jurul său. Rapperul de pe Coasta de Vest asistă la hărţuirea a doi puşti din medii diferite. October London este un artist R&B asociat casei de discuri a lui Dogg. Muzicianul a apărut şi în emisiunea de gătit a lui Snoop şi Martha Stewart, în ediţia de Crăciun.

"Revolution" este produs de către Just Blaze şi vine ca single extras de pe albumul "Coolaid". Snoop îndeamnă la conştientizarea nedreptăţilor din SUA şi o revoluţie a persoanelor de culoare, măcar la nivel de mentalitate.

Regizorul este APLUSFILMZ şi acesta şi-a exprimat dorinţa de a combate brutalitatea poliţiei prin acest material video. La finalul său vedem un tânăr de culoare şi o femeie musulmană privindu-se, indicând faptul că rasismul şi xenofobia lovesc în egală măsură cele două segmente. "Coolaid" este un LP cu 20 de piese, înţesat de vedete, de la Wiz Khalifa la E-40 şi Swizz Beatz. Materialul a fost lansat în vara anului trecut, iar prolificul Snoop a lansat recent şi albumul "Neva Left".

Nu e prima oară când Snoop se implică în actualitatea zilei, artistul lansând clipul manifest "Lavender". În acel material era împuşcat un clovn care semăna cu Donald Trump. Rapperul a lansat şi piesa "Legend" cu videoclip horror la început de an.

Citește mai multe despre Snoop Dogg
Videoclipuri cu Snoop Dogg
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
  • Concert Patricia Kaas la București
CLOSE
CLOSE