Urmărește-ne în Social Media

Snoop Dogg - California Roll ft. Stevie Wonder, Pharrell Williams

Snoop Dog a lansat videoclipul noului single ”California Roll” alături de două nume grele ale industriei muzicale: Stevie Wonder și Pharrell Williams. Piesa promovată este extrasă de pe cel mai recent album al rapperului, "Bush".

După „Peaches N Cream”, Snoop Dogg revine cu un single susținut de două nume sonore ale industriei muzicale: Stevie Wonder și Pharrell Williams. Piesa ”California Roll”, extrasă de pe albumul ”Bush”, este compusă de Calvin Broadus, Jr. Stevland Judkins și Pharrell Williams și vine acompaniată de un videoclip futurist, regizat de Warren Fu.

Snoop Dogg a lansat discul ”Bush” pe 12 mai, alături de Columbia Records. Materialul discografic este produs în întregime de către Pharrell Williams și este un parteneriat cu Doggy Style Records.

Colaborarea dintre Snoop Dogg și Pharrell Williams a început în urmă cu mai bine de 10 ani și s-a concretizat în numeroase piese de succes. Pactul celor doi artiști vizează compunerea unor piese despre un prezent mai bun și un viitor ideal.

Albumul „Bush” îmbină beaturi funk cu un mix de R&B și pop și este „diferit de ce a fost lansat până acum”, susține Snoop Dogg. Discul include o serie de colaborări cu numeroși artiști surpriză, Pharrell a declarând într-un interviu că albumul lui Snoop este mult mai bun decât al său.

Snoop Dogg a vândut peste 35 de milioane de albume în întreaga lume și este de 20 de ani recunoscut drept unul dintre cei mai influenți artiști. Activitatea din muzică, film și televiziune, liga de fotbal Snoop Youthe Football League, modă și tehnologie îi oferă lui Snoop Dogg o largă platformă pentru promovare, atât ca artist, cât și ca antreprenor.

PUBLICITATE
Comentarii