Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: SnakeyeS - Ultimate Sin

SnakeyeS, proiectul pornit de Jose Pineda, Justi Bala, Carlos Delgado (din fosta formație spaniolă SPHINX) și solistul român Cosmin Aioniță (9.7 RICHTER), prezintă videoclipul piesei „Ultimate Sin”. Melodia este extrasă de pe albumul omonim al trupei.

Videoclipul „Ultimate Sin” a fost filmat în luna octombrie a anului trecut, în Madrid, fiind regizat de Ricardo Perez (nominalizat la premiile Oscar și câștigător al premiului Goya pentru efectele speciale din scurtmetrajul „That Wasn't Me”). Single-ul dă și titlul noului album SnakeyeS – „Ultimate Sin”. Noul disc a fost înregistrat în propriul studio al formației, de producție și mixaj ocupându-se Jose Pineda, basistul și principalul compozitor al trupei.

Coperta albumului „Ultimate Sin” a fost realizată de Felipe Machado, artistul responsabil și pentru artwork-urile unor trupe cu greutate precum Blind Guardian, Iced Earth sau Iron Savior.

Discul „Ultimate Sin” va fi lansat pe 19 martie 2015, acesta urmând să fie disponibil prin intermediul tuturor platformelor de distribuție digitală, precum și în format CD Digipack.

SnakeyeS – „Ultimate Sin” - TRAILER ALBUM

Apariția pe piață a noului album SnakeyeS va fi urmată de un turneu promoțional, ce se va desfășura în Spania și alte teritorii. Date suplimentare vor fi anunțate în curând.

Turneu 2015 SnakeyeS:

  • 19 martie 2015 – Madrid – club We Rock (release party)
  • 15 mai 2015 – Sevilla – club Hollander
  • 16 mai 2015 – Cádiz – club El Pelicano
  • 22 mai 2015 – Murcia – club Fuzz Factory
  • 5 iunie 2015 – Madrid – club We Rock
  • 6 iunie 2015 – Zaragoza – club Utopia
  • 11 iulie 2015 – Festivalul Acordes del Rock 2015

Citește mai multe despre SnakeyeS
Videoclipuri cu SnakeyeS
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE