Urmărește-ne în Social Media

Snakehips - Cruel ft. ZAYN

Snakehips a colaborat cu Zayn pentru noul single ”Cruel”. Piesa este însoțită de un videoclip cu tematică SF.

Duo-ul electro Snakehips, ce a ajuns în Top 5 single-uri din UK cu piesa ”All My Friends”, a colaborat cu ZAYN pentru noul single ”Cruel”. Piesa va fi inclusă pe albumul de debut al grupului britanic, așteptat pe piață anul acesta.

Zayn Malik își promovează în paralel primul album solo, ”Mind of Mine”. Acesta a părăsit formația One Direction în martie 2015, artistul declarând la vremea respectivă că își dorește să ducă o viață liniștită și să fie ”un tânăr normal de 22 de ani care să se poată relaxa departe de luminile reflectoarelor”. Ulterior, acesta a detaliat pentru Billboard că ”nu a avut niciodată oportunitatea de a încerca lucruri noi, mai creative, în perioada activității cu trupa”, justificându-și astfel dorința unei cariere solo.

În componența trupei One Direction au rămas Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles și Louis Tomlinson. Formația câștigase până în 2014 impresionanta sumă de 75 de milioane de dolari. Trupa deține, de asemenea, recordul a 4 albume consecutive plasate pe prima poziție în topul U.S. Billboard 200.

Comentarii