Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Videoclip oficial: Smith & Thell - Row

Duo-ul suedez de folk-pop, Smith & Thell a lansat videoclipul piesei „Row”, care prezintă o călătorie continuă de la un mal la altul în căutarea unui loc în care problemele care au „murdărit” viața, nu mai există.

Videoclipul a fost realizat de August Segerholm, cunoscut pentru colaborările pe care le-a avut cu Adidas, Xbox și Mario Testino.

„Am filmat acest video pe o insulă numită Gotland care se află la o distanță de 3 ore cu barca de Stockholm, Suedia. Unii o numesc Insula lui Dumnezeu pentru priveliștea frumoasă. Acolo locuiește și legendarul regizor suedez Ingmat Bergman. Piesa „Row” este o luptă metaforică cu mizeria și noroiul din viață, o luptă cu demonii și monștrii din viața ta și încercarea de a trece de lucrurile grele. De-a lungul videoclipului colecționăm părți mici ale unor lucruri care par urâte și învechite, dar când sunt puse împreună, crează ceva frumos.”, declară duo-ul format din Maria Jane Smith și Victor Thell

În 2015, Smith & Thell a câștigat premiul New Artist of the Year în cadrul Denniz Pop Awards din Suedia. Acest premiu a fost câștigat cu un an înainte de către Tove Lo, care a devenit cunoscută în întreaga lume, dar și de Avicii, Swedish House Mafia, Salvatore Gannaci, Ash, Eric Hasselqvist și Alvin & Christoffer. Smith & Thell a contribuit și pe albumele artiștilor Molly Sanden, Danny Saucedo și Samir & Viktor.

Citește mai multe despre Smith & Thell
Videoclipuri cu Smith & Thell
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE