BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Smiley - Vals

Smiley a lansat „Vals”, penultima piesă din maratonul aniversar ”Smiley 10”. Single-ul se regăsește pe cel de-al 4-lea album al artistului, care va fi disponibil în luna decembrie.

„”Vals” este una dintre piesele mele favorite de pe album. E o metafora a relației de cuplu, despre cum se ajusteaza doi oameni atunci când sunt împreună, se sincronizează uneori mai bine, alteori mai greu, dar indiferent de orice își continuă dansul prin viață împreună”, povestește Smiley.

40 de dansatori și 2 camioane de recuzită au fost necesare pentru a anima o casă din centrul Bucureștiului, care a devenit platou de filmare pentru videoclipul piesei. Smiley este surprins valsând printre personajele prezente în videoclip. Povestea clipului este atemporală, suspendată între epoci, așa cum o descrie regizorul clipului, Iura Luncașu.

„Eu iubesc poveștile, cred că oamenii caută povești. Este al doilea clip la care lucrez cu Smiley, mi-a plăcut mult piesa de când am ascultat-o la studio și de atunci mi-a și venit prima idee de scenariu. Smiley este un artist care spune povești prin muzică, așa că o piesa ca „Vals” a fost extrem de ofertantă. L-am filmat dintr-un singur cadru, tocmai pentru că am vrut o cursivitate nu numai în mișcare, dar și în poveste”, a explicat Iura Luncasu.

Pregătirile au durat aproape 10 ore, iar filmarea a ținut până în zorii zilei. Tipologiile personajelor din videoclip acoperă dansatori de vals din toate epocile, pornind de la cele în care poveștile de iubire se înfiripau doar pe această muzică până în prezent. Smiley revalorizează acest gen muzical despre care el crede că are o emoție aparte.

Proiectul #Smiley10 a debutat pe 10 martie cu piesa-manifest “Flori de plastic”, al cărei videoclip, sub forma unui scurtmetraj de animație, este primul de acest gen lansat de Smiley. Aceasta a fost urmată de single-ul “De unde vii la ora asta?”, care a făcut performanța de a strânge un milion de vizualizări pe YouTube în prima zi și peste 45 de milioane până în prezent. “Domnu’ Smiley”, o piesă funk în care Smiley își cântă refrenul vieții, “Să-mi fie vara”, “Rară” și “O altă ea”, „Ce mă fac cu tine de azi”, cu Guess Who, și ”Pierdut printre femei” au completat lista de piese lansate în primele șapte luni ale proiectului #Smiley10, o confesiune muzicală multimedia, un maraton de lansări și inovații care va ține un an de zile și va culmina cu o lansare de album, al patrulea din cariera solo a artistului.

Citește mai multe despre Smiley
Videoclipuri cu Smiley
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE