Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Smiley - Song About Nothing

După o carieră de 12 ani plini de lansări de piese despre cele mai profunde teme cu putință, de la dragoste, prietenie, dor sau casă, Smiley lansează ”Song about nothing”, o piesă despre nimic, cu un clip filmat în Los Angeles, alături de versiunea sa 2D.

"Ideea cântecului este de a face ceva din nimic. Cu toții facem multe lucruri când spunem că facem <<nimic>>. Mi s-a părut o temă inedită și foarte funny, am căutat și am constatat că nimeni nu a făcut vreodată o piesă despre nimic, așa că am decis să abordez eu această temă nouă, nimicul care mereu înseamnă de fapt ceva.

Eu sunt și un mare fan al serialului "Seinfeld", care este cel mai mai tare serial despre nimic, și mi-am dorit și eu să fac o piesă despre nimic care să spuna ceva și nu a fost simplu deloc, dar a fost foarte plăcut", declară Smiley.

"Smiley 2D s-a dovedit a fi foarte cuceritor, a stârnit nenumărate reacții pozitive pe străzile din America"

"Song about nothing" îl inițiază în lumea 3D a zilelor noastre pe Smiley în format 2D, o operă de artă bricolată cu grija de Dan Cattell, un artist din Philadelphia, pasionat de a transforma în realitate personaje 2D din animații și jocuri electronice. Smiley este primul om în carne și oase căruia îi face costumul cu versiunea sa 2D:

"Ne-am dorit să ilustram ideea de a fi 2D într-o lume 3D, iar eu sunt oricum pasionat de jocuri pe calculator, așa că aducerea în realitate a look-ului de joc mi s-a părut genială. Smiley 2D s-a dovedit a fi foarte cuceritor, a stârnit nenumărate reacții pozitive pe străzile din America, unde a fost filmat videoclipul. Se oprea lumea să facă poze cu el și să-l învețe diverse lucruri când îl vedea dezorientat".

Smiley și actori din clipul ”Song about nothing”

Smiley și actori din clipul ”Song about nothing”

Clipul piesei "Song about nothing" a fost filmat de către o echipă de finlandezi stabiliți în America, în mai multe zone din Los Angeles, downtown, pe plajă, la ocean, lângă un stadion, iar filmările au început dimineața, la răsărit, și s-au terminat cu un dans haios pe plajă cu toate cele 30 de personaje care au jucat în poveste.

Smiley și echipa de filmare (clipul ”Song sbout nothing”)

Smiley și echipa de filmare (clipul ”Song sbout nothing”)

"Am decis să lansez mai multă muzică veselă și pozitivă"

"Song about nothing", piesa cu un sound nou și happy, ce aduce în zilele noastre elemente de pop-reggae din anii’90, este prima dintr-o serie de piese în engleză, pe care Smiley își dorește să le lanseze în viitorul apropiat și cu care speră să ajungă în viețile și playlisturile cât mai multor oameni din întreaga lume:

"Am multe piese în engleză, făcute deja, pe care abia aștept să le aduc la lumină. Am decis să lansez mai multă muzică veselă și pozitivă, pentru că e prea puțină veselie în lume."

Citește mai multe despre Smiley
Videoclipuri cu Smiley
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE