Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze concert Arcade Fire la Romexpo Bucuresti Poze concert Nick Cave and The Bad Seeds la București - 2018 INFO CONCERT:
Stone Sour
INFO CONCERT:
Maluma
Poze de la concertul Scorpions de la Romexpo București - 2018 INFO CONCERT:
Neversea 2018
RECOMANDARE: Prinde reduceri de până la 50% în Revoluția Prețurilor @ EMAG

Videoclip oficial: Smiley și Feli - Vals

Smiley a înregistrat o nouă versiune a piesei ”Vals”, împreună cu Feli. Duetul este acompaniat de un videoclip nou, cu versuri.

„«Vals» este una dintre piesele mele favorite de pe album, iar vocea lui Feli cred că o pune și mai mult în valoare și îi aduce un plus de sensibilitate”, povestește Smiley.

„ Am iubit piesa asta de cand am ascultat-o prima oara și mi-am dorit foare tare să îi fac și eu o variantă cântată “din papucii fetelor”. Nu am planificat această variantă Smiley și Feli. Pur și simplu a venit pe moment. Abia așteptam să o împărțim cu lumea. Eu recunosc că am ascultat-o de multe ori înainte de lansare și sunt foarte curioasă de cum va fi primită. Îmi plac mult melodiile cu mesaj, iar «Vals» este una din melodiile sufletului meu marca Smiley”, spune Feli.

Lansată în original pe 9 noiembrie, piesa a ajuns imediat în lista favoritelor publicului, aflându-se pe prima poziție în topul YouTube Trending încă de la apariție.

”Spre surprinderea noastră, a tuturor, toată lumea e fascinată de piesa asta. Am primit foarte multe mesaje de felicitare, oameni care mi-au spus că o să danseze pe piesa asta la nunta lor”, a mărturisit Smiley la Europa FM.

Vals” face parte din cel mai recent album semnat Smiley –„Confesiune”, lansat în anul aniversar Smiley10, și a strâns peste 18 milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent.

Albumul „Confesiune”, lansat oficial pe 18 decembrie, cuprinde 13 piese, inclusiv “Flori de plastic”, “De unde vii la ora asta?”, "Ce mă fac cu tine de azi?" feat. Guess Who și ”Pierdut printre femei”.

Citește mai multe despre FeliSmiley
Videoclipuri cu FeliSmiley
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE