Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Smiley și Feli - Vals

Smiley a înregistrat o nouă versiune a piesei ”Vals”, împreună cu Feli. Duetul este acompaniat de un videoclip nou, cu versuri.

„«Vals» este una dintre piesele mele favorite de pe album, iar vocea lui Feli cred că o pune și mai mult în valoare și îi aduce un plus de sensibilitate”, povestește Smiley.

„ Am iubit piesa asta de cand am ascultat-o prima oara și mi-am dorit foare tare să îi fac și eu o variantă cântată “din papucii fetelor”. Nu am planificat această variantă Smiley și Feli. Pur și simplu a venit pe moment. Abia așteptam să o împărțim cu lumea. Eu recunosc că am ascultat-o de multe ori înainte de lansare și sunt foarte curioasă de cum va fi primită. Îmi plac mult melodiile cu mesaj, iar «Vals» este una din melodiile sufletului meu marca Smiley”, spune Feli.

Lansată în original pe 9 noiembrie, piesa a ajuns imediat în lista favoritelor publicului, aflându-se pe prima poziție în topul YouTube Trending încă de la apariție.

”Spre surprinderea noastră, a tuturor, toată lumea e fascinată de piesa asta. Am primit foarte multe mesaje de felicitare, oameni care mi-au spus că o să danseze pe piesa asta la nunta lor”, a mărturisit Smiley la Europa FM.

Vals” face parte din cel mai recent album semnat Smiley –„Confesiune”, lansat în anul aniversar Smiley10, și a strâns peste 18 milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent.

Albumul „Confesiune”, lansat oficial pe 18 decembrie, cuprinde 13 piese, inclusiv “Flori de plastic”, “De unde vii la ora asta?”, "Ce mă fac cu tine de azi?" feat. Guess Who și ”Pierdut printre femei”.

Citește mai multe despre FeliSmiley
Videoclipuri cu FeliSmiley
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE